Nem ciki az utcán hányni?
Ciki nem ciki, ha jönnie kell úgyis kijön, akárhol :)
Én mindig azon imádkoztam, nehogy egy bevásárlóközpont közepén, netán a húsosztályon jöjjön rám :D
Tudod nekem nem volt a hányás előtt skáig tartó hányinger, köhintettem kettőt, és már hánytam is, nem volt előjel, hogy na menjünk a wc-re.....Volt hogy a pizsamám levettem, fel akartam öltözni, erre megköszörültem a torkom, hopp már hánytam is, nem volt közel csak a pizsamám. Úgy voltam vele inkább oda mint a földre.
Amúgy az utcai hányásról annyit, hogy a cukorterheléses vizsgálat után én hánytam....annyi "szerencsém " volt, hogy ugye enni nem lehetett előtte és így csak a cukros lötty jött ki, a másik hogy szakadt (szó szerint zuhogot) az eső, és így az utcán nem sok ember volt....Mentünk a párommal, épp egy kocsi fordult ránk, mentünk át az autó előtt amikor hopp megálltam és hhánytam :D Na gondolhatod!
Nem volt kellemes, de legalább nekem, elmosta az eső :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!