Nem ciki az utcán hányni?
Az első terhességemmel a 20. hétig hánytam, egyfolytában. De tényleg,még a víztől is, feküdtem egész nap, azt hittem nem élem túl. De itt vagyok, és most várom a következőt :) Mindazok után, amiket átéltem az elsővel, mindenki esküdött volna, hogy nem lesz második, meg minek kínozom magam, stb. (Hozzáteszem a szülésem sem sem volt egyszerű, mert nem hatott az epidurális érzéstelenítő, 17 órás szülésem volt)
De most azt mondom, miután a másodikkal is végighánytam az első 4 hónapot, hogy akár jöhet a 3. is :)
Gondolj csak bele, mennyire tehet boldoggá a családom, ha újra és újra átélném ezeket.
36hétig hánytam,volt h az utcán nagy pocakkal. Utána azon röhögtem,hogy vajon mit gondolhatnak az emberek?
Na a terhesnő tutti be van rúgva és még ráadásul ide hányik a bokorba....
hányni ritkán hánytam terhesség elején de azt itthon.
egyszer indultam el pont terheléses vércukorra,mikor kiéptem az ajtón na akkor kapott el a hév és nem volt vissza út,nem sok jött de jött,utólag rájöttem hogy a Gravida vitamintól hánytam ,mert hírtelen kaptam be éhgyomorra,meg egyébként sem jött be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!