36 hetes terhes vagyok. Ma az uh-án mért adatok : bpd 95 mm, thorax: 96 mm, femur: 78 mm. Nem nagy?
Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 20:25
1/8 anonim válasza:
Nekem is ilyesmi volt. 37. héten született 3000g-mal és 52 cm-vel. Valószínűleg nagy lett volna, ha végig hordom, de ki tudja.
2/8 anonim válasza:
Jovo heten megyek a 36. hetes vizsgalatra. Ha akarod leirom. Eddig nekem is nagyot saccoltak
3/8 A kérdező kommentje:
ok, rendben, várom :)
2013. máj. 23. 07:31
4/8 anonim válasza:
Én 37 hetes terhes vagyok nekünk a bpd 90 mm,szóval szerintem egészséges szépen fejlett babád lesz,nem lesz óriásbébi nyugi :)Nekem kislányom lesz,neked?
5/8 anonim válasza:
És ha nagy, akkor mi van!? Ez van, ekkora, nem tudod befolyásolni!?
Egyébként lányom volt ekkora, 3860-al, 56 centivel született.
6/8 A kérdező kommentje:
:) kisfiam lesz, már alig várom / várjuk :).
Nem , tudom hogy nem tudom befolyásolni, csak érdeklődtem.
56- cmnél remélem nem lesz nagyobb :) mondjuk az ritka .
2013. máj. 23. 13:16
7/8 anonim válasza:
Szia. Mondtam hogy irok.
Bpd 9,72
Ofd 10,87
A baba 2830gr. szazalekosan 53,2 %.......ugyhogy teljesen jo. Azt mondta a doki hogy 3500gr korul fog vilagra jonni. Hogy vagytok??? Mikorra van a datumod????
8/8 A kérdező kommentje:
:) , júni 19-re van a nagy nap . Ami már itt lehetne, mert nagyon fáj a csípőm két oldalt, és alig birok menni. Szerdán ctg, kicsit izgulok. Remélem már hamarosan szülök :D
pedig már szültem, de most valahogy parázok
2013. jún. 1. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!