Köszönöm az értelmes válaszokat, annak aki belinkelte nekem a kérdést üzenem, hogy én is olvastam, de én nem 18 hetes vagyok, hanem 27. Pont nyáron lesz nagy pocakom és ez az első terhességem, nem tudom mire számítsak. 5-öske, te pedig biztos elélveztél, hogy beszólhattál, nyilván csak azért regisztráltál ide, hogy másokat b@szogassál, mert ezt élvezed, ahelyett, hogy a saját elk.rt életeddel foglalkoznál!
2013. máj. 22. 22:30
12/17 anonim válasza:
Én is 27 hetes vagyok, már írtam is az előző oldalon. Nagy a kísértés, ne is mondd. Én viszont biztos kihagyom. Eddig akárhányszor mentem strandra, legalább egyszer elcsúsztam, és a medencében is volt, hogy pár illető fejbe csapott, vagy a gyerekek megrúgtak. Csúszdánál már írtam, hogy ott a veszély, hogy átfordulsz, hasra esel, netán nagyot üt a víz, valaki hátulról beér, és megrúg.
Hiányzik, és strandolnék, de ki tudja, mi lehet elkapni a vízben. :(
2013. máj. 22. 23:47
13/17 anonim válasza:
én linkeltem be a kérdést. Oké. a kérdésedből gondoltam,hogy nyilván több leszel meg vagy is mint 18 hetes,csak azért linkeltem be,mert hogy ilyen "fiatal" várandósan se nagyon ajánlották. Szóval nem rossz indulatból tettem.. :) Mindenesetre ha mész strandra,vigyázz magatokra nagyon! :) És jó pihit! Csúszdázni,meg majd csúszdázol a kicsi születése után vagy majd vele,ha már megérett rá! :) Boldog babavárást!
2013. máj. 23. 07:36
14/17 A kérdező kommentje:
Most nyáron akkor kihagyom a csúszdát. Pedig nagyon imádok csúszdázni, de most a babám a legfontosabb. Én is kívánok minden kismamának boldog babavárást. Szép napot nektek!
2013. máj. 23. 08:26
15/17 anonim válasza:
Nincs elkúrt életem nagyon nics... :D
És válaszoltam a kérdésedre. Sztem magától értetődő h terhesen nem csúszdázunk.... Többen hitték előttem is h ez csak egy vicc...
2013. máj. 23. 10:51
16/17 anonim válasza:
Igaza van pedig az 5-nek! :))) Semmi rosszat nem mondott!
2013. máj. 23. 17:24
17/17 anonim válasza:
# 10/16 vagyok!
Miért pontoztok le azért, mert elmondtam, hogy én mit csináltam?? Barlangfürdőben voltam és igen is ajánlják a terhes úszást. Óvaintettem a kérdezőt a csúszdázástól és elmondtam az én történetem. Mi a francért kell lepontozni ezért??? Nem azt mondtam, hogy menjen én bungee jumpingoljon hanem, hogy én voltam fürdőben és az orvos tanácsára tettem mindezt, hogy csak hűvösebb víz és termál kihagy!!!!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!