Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetes terhesen vagy egy...

15 hetes terhesen vagy egy kis problémám, mi lehet?

Figyelt kérdés

15+3 hetes terhes vagyok, második terhesség (az első baba császármetszéssel született).

A következő a problémám: már egy ideje nem birok ülni, pedig irodai ülő munkám van. Amikor ülök, fáj a hasam alja, egy idő után a derekam és a farcsontom is. Még szinte semmit nem hiztam, csak a pocim nőtt. ha ledőlök vagy járkálok, akkor túlmegy, de a munkahelyemen nincs erre lehetőség.

A másik problémám, vagyis még nem tudom, hogy az e, hogy megjelent valami fehér folyásom, szagtalan és teljesen fehér. Egyébként mostanáig tök száraz voltam.

Lehet valami összefőggés? van valami kismedencei gyulladásom, és azért van a folyás és a fájdalom?

Orvoshoz csak 1 hét mulva megyek és érdekelnének a tapasztalatok ilyen téren.

Előre is köszönöm.

2013. máj. 22. 15:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha bzonytalan vagy, akkor orvoshoz kell soron kívül menni.

A folyás normális a terhesség alatt,ha nem bűzös és nm okoz panaszt.

Többször kell moskaodni, napközben lemosót is használhatsz, esetleg egy sima tejsavas kúp is segithet ezen.

Az alhasi fájdalom pedig inkább az átvágott most újra nyúló szalagoknak tudható be.

De nem vagyok távdoktor lásson a nőgyógyászod is inkább, de ne 1 hét múlva

Az is elképzelhető, hogy táppénzre vesz

2013. máj. 22. 17:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én 14+3 hetes terhes vagyok és nekem is ülőmunkám van nekem is fáj a hasam alja és a derekam egy idő után szinte már kellemetlen de azt olvastam, hogy ez normális mert nyúlnak a méh szalagok! Folyásom is van a terhességem legelejétől fogva nekem a doki Vitagin C hüvely krémet javasolta vény nélkül kapható!
2013. máj. 22. 20:30
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöma válaszaitokat.

Már kivárom a jövő hetet, kedden kell mennem az orvosomhoz. A folyás nem vészes, sem a mennyisége, sem a szaga (bocsi), csak furcsa, mert eddig száraz voltam.

Ez a fájdalom brutális néha, de holnap szabadnapos vagyok és aztán hétvégén is otthol leszek, igy kényelmesebb. Az a rossz a munkahelyemen, hogy tényleg nincs más csak az ülés. nem járkálhatok fel s alá, ledőlni meg nincs hova.

(És én még itt örültem, hogy milyen jól viselem a terhességet...)

2013. máj. 23. 07:10
 4/6 anonim ***** válasza:
kedves kérdező! Mi volt a dokinál? Mit mondott?
2013. jún. 2. 08:27
 5/6 A kérdező kommentje:

Voltam dokinal es azt mondta pihenjek amikor csak tudok, a munkahelyemen pedig igyekezzek ne sokat ulni, neha alljak fel es setaljak egyet. Azt mondta, hogy ha nagyon nem birok, akkor elkuld betegszabira, csak szoljak. Ja, es busszal jarok dolgozni, attol eltiltott, ezert reggelente visznek autoval, de delutan kenytelen vagyok buszozni, de aztan otthol ledolok.

Azt mondta a doki, hogy helyezkedik a baba, tagulnak a szalagok es az elozo csaszarmetszes helye.

2013. jún. 2. 11:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát igen sajnos én is buszozok és már nekem is nagyon rossz néha ez a hasfájás én már csak ebben a hónapban dolgozok ha minden igaz! Jó egészséget kívánok
2013. jún. 5. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!