Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hónapos terhesen lehet még...

8 hónapos terhesen lehet még a tengerbe fürdeni? A méhszájam teljesen zárt, és nincs semmi problémám.

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem a dokim azt monda, hogy lehet nyílt vízben és az otthoni medencében is, strandon nem ajánlott, hiszen az nem tisztul magától és sok baci lehet benne, nem tudni ki mit hurcol bele.
2009. jún. 26. 17:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Te hány hetes vagy? Én 35. ilyenkor lehet még?
2009. jún. 26. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Én 37 hetes vagyok, már nem mennék el a tengerhez a hosszú út miatt meg nem is fürödnék már benne. Én a kádba sem ülök bele, csak zuhanyozok, mondjuk legfőképp azért mert nem kényelmes beleülni, se beletérdelni vagy guggolni..
2009. jún. 27. 06:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Elvileg tengervízben abszolút lehet fürdeni, mert annyira sós, h. nem hordoz fertőzéseket. A melegvíz tilos. Az édesvízben pedig egy kefírbe mártott tampon felhelyezésével biztonságos csak fürdeni, amit utána rögtön el kell távolítani. remélem segítettem.
2009. jún. 27. 13:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hát sokat gondolkodtam rajta hogy elmenjek, végül is megjártuk, nem bántam meg,utolso nyaralásunk volt a párommal kettesbe. Ilyen nyugodt már sose lesz. :-)) Csak ajánlom mindenkinek a tengervizet igy a vége fele is, ha nincs semmi probléma. Olyan könnyü voltam vizbe mintha nem is lennék terhes.
2009. júl. 3. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!