A terhesek minek fogják a hasukat állandóan?
Mert attól, hogy egy hasfal elválasztja anyukát és babáját, attól még a kívülről érkező ingeret felfogja a baba és érzi, hogy az anyukája már ott, a pocakban foglalkozik vele.
És egy nyugtalankodó babára, aki az anyuka hasában van, arra nyugtató hatással lehet, ha az anyuka ráteszi a hasára a kezét.
De így van amúgy, ahogy az első leírta, hogy kismama leszel, megtudod!
ó de persze, nem leszek kismama
F
Akkor meg majd a párod fogja fogni "állandóan" a hasát terhesen majd kérdezd meg tőle hogy miért:))
Egyébként meg nekem pl. ha görcsöl a hasam akkor jó ha simogatom, oldódik tőle a görcsölés. Másrészt a terhesség vége felé arrébb tudtam tessékelni simogatással a lábát mondjuk ha beakasztotta a bordám alá:))
Én nem tudom. Én nem tapiztam a hasam, nem simogattam, pedig 3-szor is voltam terhes, egyszer ikrekkel.
Simogassa mindenki, amennyit akarja, bár nem feltétlen jó, nemrég lettem ikreim, a dokik azoknak, akikkel 1 szobában voltam, megtiltotta a nőgyógyon, hogy simogassák a hasukat, mert nyitva volt a méhszájuk, és méhösszehúzódást okozhatott volna nekik.
Simogassa mindenki, ha akarja, de azt ki nem állhatom, amikor pl. valaki figyelemfelhívó jelleggel teszi, hogy lássák, igen, terhes vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!