Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesek minek fogják a...

A terhesek minek fogják a hasukat állandóan?

Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 16:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
Ha kismama leszel, akkor megtudod!
2013. máj. 22. 16:39
 2/12 anonim ***** válasza:
21%
csak.
2013. máj. 22. 16:39
 3/12 anonim ***** válasza:
54%

Mert attól, hogy egy hasfal elválasztja anyukát és babáját, attól még a kívülről érkező ingeret felfogja a baba és érzi, hogy az anyukája már ott, a pocakban foglalkozik vele.

És egy nyugtalankodó babára, aki az anyuka hasában van, arra nyugtató hatással lehet, ha az anyuka ráteszi a hasára a kezét.

De így van amúgy, ahogy az első leírta, hogy kismama leszel, megtudod!

2013. máj. 22. 16:41
 4/12 A kérdező kommentje:

ó de persze, nem leszek kismama

F

2013. máj. 22. 16:42
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
Mert benne van a gyermekem és mivel még nem tudom megfogni,így jelzem neki,hogy szeretem.Ő érzi ha simogatom.Akkor is szoktam,ha rugdos mert legalább kintröl is érzem.Szoktam akkor is ha elfáradok,mert kissé nehéz,ha nem tudok leülni,pölö buszon vagy sorban álláskor,akkor megtámasztom a kezemmel alulról,mert leszakad a derekam.Hát ezért. :-)
2013. máj. 22. 16:43
 6/12 anonim ***** válasza:
74%

Akkor meg majd a párod fogja fogni "állandóan" a hasát terhesen majd kérdezd meg tőle hogy miért:))

Egyébként meg nekem pl. ha görcsöl a hasam akkor jó ha simogatom, oldódik tőle a görcsölés. Másrészt a terhesség vége felé arrébb tudtam tessékelni simogatással a lábát mondjuk ha beakasztotta a bordám alá:))

2013. máj. 22. 16:54
 7/12 anonim ***** válasza:
23%

Én nem tudom. Én nem tapiztam a hasam, nem simogattam, pedig 3-szor is voltam terhes, egyszer ikrekkel.

Simogassa mindenki, amennyit akarja, bár nem feltétlen jó, nemrég lettem ikreim, a dokik azoknak, akikkel 1 szobában voltam, megtiltotta a nőgyógyon, hogy simogassák a hasukat, mert nyitva volt a méhszájuk, és méhösszehúzódást okozhatott volna nekik.

Simogassa mindenki, ha akarja, de azt ki nem állhatom, amikor pl. valaki figyelemfelhívó jelleggel teszi, hogy lássák, igen, terhes vagyok...

2013. máj. 22. 17:25
 8/12 anonim ***** válasza:
64%
Én sokat sétálok és ha ár a végén fáradt vagyok, akkor feszül, húzódik a pocim. Pár óra séta után már kicsit nehéz a has, mert a súlypont megváltozik és a gerincet is terheli. Néha jó megtartani kézzel is. :)
2013. máj. 22. 20:44
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
nem akarok a kismamák nevében nyilatkozni, azt viszont meg tudom írni, hogy én miért fogom a hasam néha nyilvánosan: egyszerűen húzódik a súly miatt, és néha jól esik megtartani kézzel is, pl egy hosszabb séta után, de ezt leszámítva nem szoktam fogdosni a hasam, csak itthon, a négy fal közt :)
2013. máj. 22. 21:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Mert néha húzódik,feszül. Picit rátartok. plusz ösztönös védelmező mozdulat is pl ha sokan vannak valahol stb..véded a gyereked. No meg hát csak ott van a gyereked!!! Aki már rugdos mocorog stb..olyankor mosolyogva megsimizem a kis "buksiját" :)))
2013. máj. 23. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!