6 hetes kismami vagyok és nem tudok aludni. Más is van igy elmulik? Általban 2 től fent huhogok és nappal meg koma vagyok.
Figyelt kérdés
Elmulik?2013. máj. 22. 04:41
1/5 anonim válasza:
Most nem tudsz aludni? :DDDD 34 hetes vagyok és a kis drágám kedvenc szórakozása, hogy bordánrúg éjszaka... :D
2/5 Babeli Zurzavar válasza:
nem nagyon mulik!.... sot! a fiam szuletese utan percre pontosan akkor kelt ejszaka, mint a terhesseg alatt en! ha ez ervenyes lesz a lanyunkra is, akkor megszivtam, mert 22:25-kor beindul es minden rezdulesre felebred es rugkapal odabent!
probalj meg meditalni/relaxalni, mert most kell kipihenned magad!!!!!
3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi van lányomnál nem volt ez..
Folyamatosan jár az agyam...(Mi hogy lesz...
Felkelek pisilni és nem megy utánna a visszaalvás akkor aludnék már vissza mikor menni kell....bölcsi melo...
2013. máj. 22. 06:17
4/5 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt az elején. Most 26 hetes vagyok és már mástól (más valakitől) nem tudok aludni. Amugy el fog múlni! Én nagyon jókat aludtam kb 13. héttől kb a 24. hétig. Kitartás :)
5/5 anonim válasza:
Nekem is ez volt az elejen,a doki azt mondta a hormonok miatt,30 hetesen meg mindig azt varom hogy igazan faradekony legyek es tudjak aludni. meg mindig nem jon ossze,hogy szules utan mi lesz,bele se merek gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!