18 nappal a szeretkezés után profi hüvelyi ultrahanggal mi látható?
és még egy plusz kárdés, szintén aktus után43 nappal hüvelyi uh-val mit lehet már látni
menzesz időpontja nem ismert,,,,csak ezek. ja és nem én vagyok ilyen okos
nem tudja mikor alkották, de csak kétszer volt egy fiúval, menzeszét sem vezeti. annyit mondott hogy 18 napon láttak pici fekete foltot ultrahanggal. én mondtam neki, hogy szerintem ha a hamarabbi időpontban készült volna, tehát 43 napja, akkor már tobbet láttak volna, meg talán már szivműködése is lett volna.
nem mondtam nagy ostobaságot, ugye?
18 nappal utána semmit :) akármilyen profi a gép, csak esetleg megvastagodott nyálkahártyát, de azt sem feltétlenül
(ha nem vezeti, honnan tudja, hogy pont a 18. nap?)
és akkor szex után annyival sem láthatnak pici fekete foltot? mert én úgy számolgattam neki, hogy ha akkor teherbe esett, akkor valószínű előtte kb. 2 héttel volt meg neki. de ha pl korai peteérése volt, akkor esetleg menzesz után pár nappal is lehetett. így számolva a 18 nap kb. 4 hetes terhesség. azt meg már lehet látni.. rég voltam terhes, el is felejtettem ezeket, de akkor profi voltam ám ebben,,:-)
mindegy iy, neki annyi lenne a lényeg hogy a 43 nappal azelőtti, vagy a 18 nappal azelőtti együttlétből van e baba.? Erre mondtam én neki, hogy ha 43 napja alkották volna nár szívmőködése lenne, szóval szerintem 18 napja.
Ja és nem biztos benne de azt mondja rémlik, mintha a kettő között megjött volna,,,pfff.
Már csak annyiban nyugtassatok meg kérlek, hogy nem mondtam butaságokat. Én a 18ra esküszöm. :-))
Köszönöm az eddigi válaszokat, mennek a züld kis kezecskék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!