Nagyon aggòdok! A front tényleg ennyire hatással van a babára a pocakban vagy baj van? 24hkm
Oh, ne aggódj! Ha szívhangja van, akkor minden rendben. A front valóban ilyen hatással is lehet a babákra, a mienk is csak időszakosan dorbézol a napokban, kizárólag a megszokott időben. Míg vannak napok, mikor azon csodálkozunk, hogy honnét van ennyi szufla benne, hogy hajnali 3-tól éjfélig, egész nap ficereg és rugdal. :)
Teljesen normális, hogy kifáradnak, erőt gyűjtenek, hogy újult energiával bombázhassák a belső szerveinket. :)
Szóval, ne aggódj, minden okés.
27 hkm
Nálam is ez a helyzet. Két napja minimális mozgás vagy úgy érzem semmi. Előtte majdnem szétbombázta a hasam. Akkor most nem izgulok annyira. A szívhangfigyelőt könnyű használni?
23hkm
én 29 hetes vagyok, tegnap alig éreztem, de ugye őt már nem lehet nem érezni annyira kitölti mindenem :)
ha kisebb lenne akkor biztos meg sem éreztem volna azokat az enyhe kis fészkelődéseket amit csinált...
tegnap nekem is alig mozgott, aggódtam is rendesen, de ma reggeli közben éreztem, hogy megvan, minden rendben :)
24hkm
5. vagyok.
ma megint elég csendes a babám.
Köszönöm nagyon aranyos vagy utolsò! Probálok nyugis lenni!
Sok örömöt a picikèdbe!Hisz neked már nemsokára jön!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!