Ma vagyok 14+2 hetes terhes. 1 hete érzem mozogni a pocaklakót. No nem arra kell gondolni, hogy rugdos, hanem olyan mintha bentről csiklandoznának. Biztos, hogy ő az, mert soha előtte nem éreztem ilyet.
Szóval a lényeg, hogy sokszor egyszerre két helyről érzem! Létezik, hogy két baba van bent? (apuka családjában többször is volt ikerterhesség) Vagy esetleg az egyik helyen a lábait a másik helyen pedig a kezecskéit és a fejét érzem?
14+2 és nem voltál még uh-n? Mert ha voltál akkor ha előbb nem is ( 6-7 hetesen) legkésőbb 12 hetesen illik észrevenni ha 2 en vannak odabent, manapság már nem így tűnik fel először az ikerterhesség hogy két helyen érzi mozogni az anyuka.
2013. máj. 8. 18:35
2/20 anonim válasza:
Ha még nem voltál ultrahangon akkor lehet.
2013. máj. 8. 18:39
3/20 anonim válasza:
Én egy babát várok és két helyen is szoktam érezni a mozgást, gondolom az egyik helyen van a lába, a másikon a keze. De ilyen korán csoda, hogy ennyire érzed a mozgást, nekem ilyenkor (sőt én 16. hetesen éreztem először valamit, aztán csak 20. hetesen konkrétan) még csak kis pukkanások voltak.
2013. máj. 8. 18:41
4/20 A kérdező kommentje:
Persze, hogy voltam ultrahangon. Csak konkrétan a 12 hetes uh-n a nő közölte velem, hogy nem is vagyok még 12 hetes (11+4). Aztán az orvosnak visszavittem az eredményt, ahol az asszisztens szólt a dokinak, hogy nem így szoktak kinézni ezek a leletek. A doki annyit válaszolt, hogy a nyaki redő méret rajta van, akkor jól van az. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a 12 hetes uh-róé kb 5 perc alatt kivágtak.
Egyébként én is csodálkozom rajta, hogy érzem, mivel mindenki azt mondja, hogy 14 hetesen még nem lehetne. Viszont az is tény, hogy akkora már a hasam, mint más kismamának 5 hónaposan (most nagyjából a nagy átlagról beszélek)
2013. máj. 8. 18:51
5/20 anonim válasza:
szia, már kiderült volna a 12 hetesen:) 16 h ikres km
2013. máj. 8. 18:55
6/20 anonim válasza:
Töltesz fel a hasadról képet, hogy mekkora?
2013. máj. 8. 19:08
7/20 anonim válasza:
1 vagyok kiderült volna azért az 11+4 en is :) Nem olyan nagy terület a méh még akkor hogy ne vegyék észre egyik babát :)
2013. máj. 8. 19:16
8/20 B.Nikol válasza:
Szerintem is kiderült volna! De tény és való, hogy az SZTK alapú vizsgálatok, már futószalag szerűek! Én ezért inkább elmentem 4D-re is! Még annyi, hogy ha egy NT (nyakiredő) és CRL méret van, akkor egy magzatról beszélünk vélhetően, mert akkor mindenből kettő volna, gondolom! A és B baba! Boldog babavárást!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!