Csak kíváncsiságból. Szerintetek látszik, hogy baba van a pocakban? Hány hetes?
2013. febr. 1. 17:00
2/30 anonim válasza:
Még annyira nem látszik,ha ruhában vagy szerintem,de látszik,hogy "gömbölyödni készülsz."
13-14 hetes?
4/30 anonim válasza:
még semmi de semmi nem látszik, meg nem mondanám h babát vársz....talán 4-5 hetes ?
5/30 anonim válasza:
én ekkora pocakkal kezdtem a terhességet ami neked van (szinte semmivel) most 12 hetesen már igen csak gömbölyú vagyok, szerintem még most derülhetett ki h babás vagy...
6/30 anonim válasza:
ne hari de ugye te sem gondoltad hogy valaki is azt fogja írni hogy látszódik valami???...mert null hasad van....
7/30 anonim válasza:
ha 12 héten felül vagy én megeszem a kalapom :)))
szerintem 6 hét maximum mert még a puffadás sem látszódik
8/30 anonim válasza:
Hát ha tök lapos hasad volt, akkor el tudom képzelni akár azt is, hogy a 16. hét körül jász.
9/30 anonim válasza:
hát 16-17 is lehet akár! Van akin később látszik
10/30 A kérdező kommentje:
Kíváncsi voltam, hogy mások mit látnak, saját magát az ember mindig máshogy szemléli. :) Ezek szerint akkor simán le tudnám tagadni, hogy 17 hetes vagyok... Pedig már minden nap érzem őt! :)
2013. febr. 1. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!