Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 hét van még a nem vártig,de...

1 hét van még a nem vártig,de ma teszteltem kiváncsiságból délben és persze - lett.Ma este hazajöttem és na mondom ki is dobom,és ott volt a 2.csík! Lehet baba?

Figyelt kérdés
Tudom korai és hogy ne éljem bele magam és hogy ennyi idő elteltével már nem valós az eredmény,de mégis ti jártatok már így,lett belőle baba?
2009. márc. 17. 23:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
10 perc után tényleg nemvalos az eredmény!de azért nincs kizárva semmi! tudod minekt már a reményis éltet!biznunk kell minden hónapban!szóval kivánom igaz legyen az a pozitiv csik!azért én tesztelnék mégegyszer se csakis reggel!!!!!
2009. márc. 17. 23:22
 2/11 anonim ***** válasza:
mindenkeppen tesztelnek megegyszer a helyedbe!! de allitolag,10 perc alatt tenyleg megmutassa a valodi erteket! en mikor a lanyommal terhes voltam egy par perc alatt ott volt szepen a ket csik a teszten!
2009. márc. 18. 01:56
 3/11 anonim ***** válasza:

Reggel teszetlj!

Én is 24-re em várom, nagyon érdekel az eredmény!

Kérlek, hogy írd meg a reggeli eredményt, mert, ha neked +, akkor én is tesztelek

elöre is köszi

2009. márc. 18. 02:22
 4/11 anonim ***** válasza:
Szia! Hat ezt en is irhattam volna!! Hisz en is ma teszteltem csak kivancsisagbol. En vasarnapra nem varom. Egy 20-as erossegu tesztel ma egy nagyon halvany pozitivat teszteltem....par perc mulva en nagyon-nagyon halvanyan mar lattam valamit, de kb. 10 perc utan ujra megneztem es jobban latszodott, majd kesobb elhalvanyodott ujra. Nem tudom, hogy mi van, en holnap reggel az elso vizeletbol tesztelek megint. Nagyon izgatott lettem, mert meg ilyet en nem lattam, de nem vagyok benne biztos, lehet,hogy szellemcsik volt? Legyszi ird majd meg, hogy neked mi lett ebbol!!! szoritok Neked!!!!
2009. márc. 18. 05:14
 5/11 anonim ***** válasza:
szerintem az pozitív lesz... írd meg a másik eredményt!!
2009. márc. 18. 07:52
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát sziasztok!Sajnos nincs több tesztem,ma majd veszek.Hát lehet hogy elkiabáltam egy picit ezt a teszt ügyet,mert ma reggelre már nagyon meg kellett erőltetnem a szemem hogy lássak vmit,és az már lehet hogy szellemcsík.:(Pedig higgyétek el tegnap este visszakaptam a fejem mielőtt kidobtam volna,mert olyan jól lehetett látni aránylag,de nem rózsaszín volt hanem inkább szűrke,persze ez is sok órával később.Hát ez van,nyílván ha +lenne akkor nem több órával később jelenne meg és nem tűnne el.Azért majd írok ha mégis.
2009. márc. 18. 08:32
 7/11 A kérdező kommentje:
Ja,viszont a ma reggeli hőm 37 volt kereken,és ezen a héten 36,8 volt a többi,előtte héten 36,6 persze nem mindennap.
2009. márc. 18. 08:34
 8/11 anonim ***** válasza:
akkor várj pár napot vegyél másik tesztet és kiderül:)bárcsak nekem is ezlenne a 25. napom. nekem mégcsak 16.
2009. márc. 18. 16:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem is ma van a 16. napom, és március 30-án lenne a vérzésem. Csatlakozom az izgulók táborához.
2009. márc. 18. 20:20
 10/11 anonim ***** válasza:

Azért nyugodj meg, mert a szellemcsík ritka, és ahhoz fény kell, hogy lásd! És a pozitív erdmény 1000-ből 998x pozitívat jelent!

Saját ügyemben azomban étségeim vannak , elvileg 28-ra nem várnám, de 10én volt pém, így akkor most 24-re nem várom?????

2009. márc. 19. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!