Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy vagy két baba van a pocakban?

Leyla2013 kérdése:

Egy vagy két baba van a pocakban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma vagyok 14+2 hetes terhes. 1 hete érzem mozogni a pocaklakót. No nem arra kell gondolni, hogy rugdos, hanem olyan mintha bentről csiklandoznának. Biztos, hogy ő az, mert soha előtte nem éreztem ilyet.

Szóval a lényeg, hogy sokszor egyszerre két helyről érzem! Létezik, hogy két baba van bent? (apuka családjában többször is volt ikerterhesség) Vagy esetleg az egyik helyen a lábait a másik helyen pedig a kezecskéit és a fejét érzem?

#terhesség #egy vagy két baba
2013. máj. 8. 18:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

A 12 hetes UH-on már teljesen egyértelműen lehet látni az ikreket, nálunk is akkor derült ki.

Hiszen akkor már látni azt is, ahogy mozognak, rugdosnak, egyértelmű kell legyen az ikerség ténye.

2013. máj. 8. 19:44
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

5 hónapos ikreim vannak. 1 petéjűek, így csak a 2. uh-n vették észre, 7 hetesen.

Szóval nincsenek ikreid, nyugi.

2013. máj. 8. 20:02
 13/20 anonim ***** válasza:
szerintem a pocid se húdenagy:)
2013. máj. 8. 20:21
 14/20 anonim ***** válasza:
1 vagyok:) nekem most 3. babám van a pociban de akkora a hasam 15 hetes terhesen (és már korábban is magamhoz képest akkora volt) hogy meg voltam győződve hogy ikrek vagy vmi. Hamar lett pozitiv a terhes teszt is (9-10.napon) iszonyatos rosszullétek gyötörtek 12.hétig (holott előtte sose) de aztán a 12 . heti uh n tisztán látszott hogy csak 1 baba van (hálistennek:))
2013. máj. 8. 20:23
 15/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Mint írták, szinte kizárt, hogy ikrek lapuljanak odabent:)

Azt,hogy kettő helyen érzed, az azért van, mert még van helye mászkálni!

Én 20 hetes vagyok, és még mindig néha itt néha ott érzem a rúgásokat:)

2013. máj. 8. 21:17
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha ikrek lennének, akkor 2 szívhangnak kéne lennie.
2013. máj. 8. 21:22
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el egy másik UH-ra esetleg 4D-re és akkor te is megnyugszol!!
2013. máj. 8. 22:59
 18/20 anonim ***** válasza:

Igy van 2 szivhang van és 6 hetsen észre veszik hogy többen vannak..)12 hetesen meg főleg..)Egyértelmű az ikerterhesség..)

És nem nagy a hasad nyugi..))

Nekem egy babával ekkora volt.)kb...

2013. máj. 9. 11:46
 19/20 adriennjeni ***** válasza:
Én is éreztem csiklandozást 14 hetesen, első baba lesz nekünk is. Nekem is szokott két helyen csikizni egyszerre. :) Boldog babavárást! 18hkm
2013. máj. 9. 16:45
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ :) majd két hét múlva azért megírom, mert rá fogok kérdezni :) plusz ha megmutatja magát kiderül h milyen a pisilóje :)
2013. máj. 9. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!