Egy vagy két baba van a pocakban?
Sziasztok!
Ma vagyok 14+2 hetes terhes. 1 hete érzem mozogni a pocaklakót. No nem arra kell gondolni, hogy rugdos, hanem olyan mintha bentről csiklandoznának. Biztos, hogy ő az, mert soha előtte nem éreztem ilyet.
Szóval a lényeg, hogy sokszor egyszerre két helyről érzem! Létezik, hogy két baba van bent? (apuka családjában többször is volt ikerterhesség) Vagy esetleg az egyik helyen a lábait a másik helyen pedig a kezecskéit és a fejét érzem?
A 12 hetes UH-on már teljesen egyértelműen lehet látni az ikreket, nálunk is akkor derült ki.
Hiszen akkor már látni azt is, ahogy mozognak, rugdosnak, egyértelmű kell legyen az ikerség ténye.
5 hónapos ikreim vannak. 1 petéjűek, így csak a 2. uh-n vették észre, 7 hetesen.
Szóval nincsenek ikreid, nyugi.
Szia!
Mint írták, szinte kizárt, hogy ikrek lapuljanak odabent:)
Azt,hogy kettő helyen érzed, az azért van, mert még van helye mászkálni!
Én 20 hetes vagyok, és még mindig néha itt néha ott érzem a rúgásokat:)
Igy van 2 szivhang van és 6 hetsen észre veszik hogy többen vannak..)12 hetesen meg főleg..)Egyértelmű az ikerterhesség..)
És nem nagy a hasad nyugi..))
Nekem egy babával ekkora volt.)kb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!