Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon félek, járt már így...

Nagyon félek, járt már így valaki?

Figyelt kérdés
Menzesz szerint 8 hetesen hüvelyi uhval, profi szakember, és vékony vagyok, teszt pozitív és semmi más nem látszik csak egy szürke picike folt a képernyőn. Doki nem mond terhességet. Egyszer voltam együtt a párommal, külföldön dolgozik, szóval nem lehet hogy később fogant, középidőben voltunk együtt. Ez volt két hete, de azóta semmi nem változott. Tesztet nem csináltam megint, uh volt, és ugyanaz a kép. Doki szerint missed, be kellen feküdnöm, szerintetek várjak még? Van esély? Rossz érzés hogy halott bennem, de ott motoszkál a remény is... 8 hetesen nektek mit látott az orvos?
2013. máj. 21. 14:54
 1/3 anonim ***** válasza:

igen, még a kórházi befekvés napján is leellenőrizték, de nem volt szívhang és nem nőtt....én nem éreztem h tovább várnék, saját szememmel láttam h nem él már....

ha úgy érzed még várnál várj, ellenőriztesd le újra és utána beszéljetek a továbbiakról...

2013. máj. 21. 14:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Én a helyedben első körben csinálnék egy tesztet. Ha halvány, akkor tuti gond van, mert 8 hetesen már egyforma erősnek kéne lennie a csíkoknak.

Ezután megnézetném magam másik orvossal is, és ha Ő sem lát semmit, akkor sajnos missed.

Nekem már 7 hetesen 12 mm-es volt a bébim, és dobogott a szíve.

2013. máj. 21. 15:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Volt egy vetélésem, tudom milyen. A mostani picikémnek már 6 hetesen vert a szíve, láttam az egész csak egy nagy szív volt. 7 hetesen véreztem vele,kaptam gyógyszert, 8 hetesen vert a szíve és mocorgott, egyértelmű kis baba fazonja volt, kis végtag kezdeményekkel. Két hét alatt megduplázta a méretét, számoltuk is ha ilyen tempóval növekedne végig akkor 4 hónaposan már 60cm lenne. Ha két hét alatt semmit nem változott a mérete és szívhangja sem lett, akkor ő szerintem már biztosan nem marad veletek. Kérd ki egy másik orvos véleményét is, és ha ő is ugyan ezeket mondja nem várakozz csináltasd meg a műtétet, jobb ezen túl esni ne hogy a végén abból legyen baj, hogy későn csinálják meg a műtétet. Nagyon sajnálom, hogy ez történt! De biztasson , hogy nem te vagy az első akivel ez előfordul. Két ismerősöm is úgy járt, hogy 6 hetesen minden rendben volt, szívhang és minden, az egyik 8 a másik 9 hetes Uh-n megtudta már nincs szívhang csak egy össze zsugorodott ki darabka. Műtét. Azóta mind a kettőnek egészséges babája van.
2013. máj. 21. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!