Mindenki furán néz rám, miért?
Nem tudom mennyire kihívó úgymond a ruhád :) Ha csak simán egy pocakon feszülős, csinos, de nem kvás cucc, akkor neked van igazad!
Amúgy meg a terhesség alatt (is) felejtsd el, hogy meg fogsz tudni felelni mindenkinek (bárkinek) :D
22hkm
Ne foglalkozz anyukáddal ezen a téren, hülyeségeket beszél (már bocs, így ismeretlenül is).
Engem kifejezetten irritál ez a felfogás, hogy ha kismama az ember, akkor felejtse el a csinos cuccokat/sminket/külvilágot, legyen zsíros hajú, zsákba bújtatott ősanya.
Én is kaptam már pár megjegyzést, és mindig elmondtam az illetőnek, hogy attól, hogy én babát várok, még ugyanúgy NŐ vagyok, aki igényes magára nézve, csinosan öltözködik, hajat mos heti 2szer, festi a körmét, sminkeli a képét, és próbálja jól érezni magát a bőrében.
Csináld úgy a dolgokat, ahogy neked jól esik, a rossz megjegyzések pedig egyik füleden be, másikon ki :)
Szerintem mindenkinek a saját magánügye, miben érzi jól magát. Személy szerint a kényelmes cuccokat preferálom, ha melegebb van, akkor lengét (amiből esetleg kicsit ki is lóg a pocak), ha hűvösebb akkor feszesebb hosszított fazonút pl. pólót, hogy ne fújjon be a szél. Ja és magasról teszek rá, ki mit gondol erről, mert elsősorban az a lényeg, hogy én jól érezzem magam. Ha a kismama jól érzi magát akkor a baba is és ez a legfontosabb.
31hkm, ha a kor is számítana, 22
Rám jók a régi felsőim nagy része. Elég sokat nőtt a hasam, de a legtöbb felsőm nyúlós és simán takarja a hasam. Semmilyen terhes rucit nem kellett vennem, mindenből a régit hordom. Rám is furán néznek az utcán, holott semmim sem lóg ki sehonnan csak nem szokványos kismamaruhát hordok. Volt aki azt akarta, hogy kertésznadrágot vegyek fel. Mondtam, hogy persze majd rögtön. :D Csípő farmert és ujjas meg ujjatlan pólókat hordok, amik a hasam aljáig érnek. de az utcán folyton engem néz mindenki. :D
34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!