Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnál is volt így a terhesség...

Másnál is volt így a terhesség elején vagy ez nem jelent jót?

Figyelt kérdés
Elvileg 5 hetes terhes vagyok (tudom az első két hét igazából nincs is)...több, mint egy hete késik a mensim, csináltam két tesztet, halványan, de pozitív lett mindkettő, két különböző teszt. De!Nincs semmi tünetem, ami terhességre utalna...se hányinger, se éhség, mellfájdalom-duzzanat volt, de már nem fáj csak picit, pici fáradság, aluszékonyság van, de én eléggé pörgős életet élek, szóval máskor is fáradt vagyok. Annyi még, hogy a reggeli hőmet nézem, nyelv alatt 37-37,1 folyamatosan...akkor terhes vagyok??Jövő héten megyek dokihoz!
2013. máj. 20. 13:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én 4,5 hetes vagyok. Ma teszteltem pozitívat. Szerintem ne aggódj. Nekem sincs eddig semmi tünetem. Sőt nekem az utóbbi pár napban azt hittem megjön, mert időszakonként görcsöltem.
2013. máj. 21. 14:11
 12/12 A kérdező kommentje:
Gratulálok mindenkinek:-)Én annyit érzek igazából, hogy fáradt avgyok napközben, ahogyan írtam is. Mensi jellegű fájdalmam nincs, nem is volt, néha-néha pici görcsölgetés pár perc...
2013. máj. 21. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!