Másnál is volt így a terhesség elején vagy ez nem
jelent jót?
Figyelt kérdés
Elvileg 5 hetes terhes vagyok (tudom az első két hét igazából nincs is)...több, mint egy hete késik a mensim, csináltam két tesztet, halványan, de pozitív lett mindkettő, két különböző teszt. De!Nincs semmi tünetem, ami terhességre utalna...se hányinger, se éhség, mellfájdalom-duzzanat volt, de már nem fáj csak picit, pici fáradság, aluszékonyság van, de én eléggé pörgős életet élek, szóval máskor is fáradt vagyok. Annyi még, hogy a reggeli hőmet nézem, nyelv alatt 37-37,1 folyamatosan...akkor terhes vagyok??Jövő héten megyek dokihoz!
5 hetesen még nem is igazán vannak terhességi tünetek. Hányinger, hányás, émelygés majd csak a 7. hét körül szokott jelentkezni és utána előjöhet az a bizonyos fáradtság érzés is.
Amúgy ha 2 halvány pozitív teszted van, akkor terhes vagy, csak még biztos nem eléggé magas a HCG szint a szervezetedben és azért nem erős, de lesz az még erősebb is.:)
Most már akár kérhetsz is időpontot a nőgyógyászatra, hogy ott megerősítsenek, mert 6 hetes kortól már van szívhang is.
2013. máj. 20. 13:13
2/12 anonim válasza:
Ne aggódj! Örülj neki, ha nincs semmi tüneted, mindenkinél más a terhesség! A két pozitív teszt a fontos!
Gratula!
2013. máj. 20. 13:22
3/12 anonim válasza:
Szia. Megnyugtatlak, nekem sem volt semmi tünetem azon kivül, hogy fájtak a cicijeim, ami mensikor sosem szokott.Abból tudtam, hogy valami elkezdődött a hasamban. Csináltam is tesztet és pozitiv lett mind a 3. Ez 5 hetesen volt. A dokim is csak petezsákot látott.
Más tünetem a 7-8 héten kezdődött ami csak a fáradékonyság volt. Most már kezd helyreállni az étvágyam is :) Néha, de csak nagyon néha hányingerem van (egy héten 1x)
14+2 hkm
2013. máj. 20. 13:23
4/12 anonim válasza:
Ha pozitív lett a teszt - még ha halványan is - bizti terhes vagy! Én a 6. héttől a 14. hétig cefet rosszul voltam, úgyhogy még van egy kis időd. De van, aki nagyon jól viseli, és nincsenek rosszullétei! Boldog babavárást kívánok!
2013. máj. 20. 13:26
5/12 anonim válasza:
Nálam is csak a 7. héten kezdődtek a rosszullétek és kitartottak a 14. hétig...úgyhogy egyrészt még egyáltalán nem biztos, hogy megúsztad...és ha megúszod, az sem jelent önmagában semmit, nem Te lennél az egyetlen nő a világon! :))
Egyébként gratulálok! :)
2013. máj. 20. 13:34
6/12 anonim válasza:
Igazából a második mensi jelenkezése után érezhető jobban a jelek.
Én 5gyermekemnél sem éreztem igazábol jeleit,azon kivül hogy kivánós voltam(nyerskrumpli,citromlé,étcsoki,forró tej) ;)
2013. máj. 20. 13:40
7/12 anonim válasza:
nekem egyáltalán semmi tünetem nem volt a fáradtságon kívül, mindig mondtam, hogy legalább egy kicsi legyen, hogy tudjam, bent minden oké. Na a 9. héttől megkaptam :))) de a 10. után az is elmúlt
2013. máj. 20. 13:57
8/12 anonim válasza:
A rosszullté ritkán jelentkezik a 6. hét elött, igy nincs okod aggódni. Az orvos sem fog még dokat látni, talán petezsákot igen, de lehet még azt sem, szivhang még tuti nem lesz.
2013. máj. 20. 14:22
9/12 anonim válasza:
Nekem a terheségi tünetek 7 hétől - 14 hétig voltak nagyon rosszak, hányinger , féradékonyság. 14-18 hétig már nem volt olyan vészes de akkor is néha rosszul voltam 1 héten egyszer.
Én most vagyok 12 hetes, de egyáltalán nem volt sem hányingerem, sem émelygésem. A mellem az fájt nagyon. Mos már kevésbé. Fáradtság, aluszékonyság az jellemzi a trhességemet, de úgy vettem észre, hogy az is bizonyos hetekben tetőzik. Pl.6-9 hétig nagyon fáradt voltam, sokat aludtam délután, korán feküdtem este, későn keltem reggel. Aztán elmúlt. De tegnap és ma megint előjött.. Ma reggel 11-kor ébredtem fel, és úy kell erőltetnem , hogy ma délután ne feküdjek le.... Egyébként, amikor nem voltam terhes, még reggel 7-ig sem aludtam. Hétvégén is reggel 6-kor már kukorékoltam, és állandóan pörögtem, napi 13 órát dolgoztam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!