Tegyuk fel, hogy van egy lany, aki lefekudt egy fiuval, a lany teherbe esett (de ezt o nem tudja, mert meg csak egy-ket hete tortent. ) Ha egy-ket hettel kesobb egyik nap cigizett ivott es drogozott? (tobbi lenn)
lehetseges, hogy elpusztult a megtermekenyult petesejt es a terhessehi teszt negativot mutasson? Vagy meg ilyenkor is pozitivnak kellene lennie a tesztnek?
mielott meg valaki felre ertene, nincs ilyen ismerosom, nem is magamrol irok, es azert nem irtam ekezetet, mert telefonrol irok.
elore is koszonom a valaszokat!
Off: Hagyjuk már ezt a szar szöveget, hogy nem írok rendesen mert telefonról vagyok. Lusta és igénytelen, pont. Mindenki megérti, vagy eltűri)
On: Szerintem nem pusztul el tőle a megtermékenyült petesejt. Max függő lesz a csecsemő is. Ami szerintem eleve megtörtént, mert gondolom nem a teherbeesése után lövi be magát első alkalommal
koszonom a valaszokat!
(tamado kobold, imadom a tuzrol pattant embereket!:))
Támadónak igaza van! Miért vetélne el a cigitől, drogtól és piától? Nem hallottál még olyat, hogy valaki azért lett szellemi fogyatékos, mert az anyja drogozott a terhesség alatt?? Sajnos én már számos ilyet hallottam.. Úgyhogy nemhogy nem vetél el, sokuk még ki is hordja, és majd születése után lesz beteg az a gyerek.
Más: van egy olyan sanda gyanúm, hogy a kérdező egy pali, aki megd.gott egy csajt, és most abban reménykedik, hogy nincs mazsola a kalácsban, mert a csaj úgyis nemsokkal utána beszívott...
Ha ez így lenne, akkor minek kellenének a nőgyógyászok? Nem kellenének a fogamzásgátló tabletták sem.
Dugsz egyet, majd jól berúgsz, és elszívsz két spanglit. Kész! Oda a gyerek. Arra azért majd vigyázz, hogy nehogy a nemzeti dohányboltban vásárolj cigit, mert a nemzetnek a gyerekáldás a célja, és lehet, hogy az ott kapható ciginek nem lesz hatása.
Egyébként a biológia órákat látogattad? Vagy fakultatívak voltak? Így lehettél a Magyar órákkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!