Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan fiúval, aki drogozott (de már nem)?
A fiú a 3. randin közölte, hogy ő nagyon szeretné folytatni a dolgot, de mielőtt én is eldönteném, úgy érzi el kell mondania valamit: 3 évig drogozott, és a végén elvonókúrára vitték, a kezelés utolsó lépései még most is tartanak, de elvileg egy hét múlva lesz az utolsó. Nem volt a legdurvább drogosok között, nem züllött le úgy mint ahogy a filmekben látjuk, de csinálta 3 évig...
Ledöbbentem, főleg hogy egy nagyon helyes, izmos, ápolt külsejű srác, okos, egyetemista. Azt mondta rossz társaságba került 3 éve (17 évesen), ráadásul akkor halt meg az anyukája amit nagyon rosszul viselt.
Én korábban kijelentettem volna, hogy drogos (múltú) pasival kizárt, annyira távol áll ez tőlem, én még cigire sem gyújtottam rá soha... viszont amúgy nagyon bejön ez a srác, és az is tetszik hogy ilyen őszinte volt...
Szüleim kitérnének a hitükből, ha megtudnák milyen múltja volt...
Mennyi az esély egy ilyen esetben hogy visszaesik? Ti elfogadnátok így?
Szerintem egy ilyen tipusu botlás megbocsátható...
Nagyon sok kamasz kerül ilyen helyzetbe, ti talán ugyanolyan befolyásolhatóak vagytok, mint 17 évesen?
Több "felügyelet" kell neki, és ezt akár meg is modnhatod neki, hogy ne késöbb legyen balhé abbol, ha ugy találja tulzottan ellenörizgeted...
én adnék neki egy eséylt.
csak azért mondom mert elég közeli ismersöm is így volt ezzel, sőt durvábban, azóta van 3 gyerek mind a 3 egészséges
és nagyon jó apa
hát ha szereted, akkor ez ne állítson meg, de nagyon figyelj rá! hangulatváltozásokra,hogy kér-e pénzt kölcsön,mire költi a pénzét, a baráti társasága is fontos.
hogy visszaesik,erre sok esély van. elfogadni,vigyázni,figyelni rá kell,muszáj lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!