Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok olyan fiúval, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan fiúval, aki drogozott (de már nem)?

Figyelt kérdés

A fiú a 3. randin közölte, hogy ő nagyon szeretné folytatni a dolgot, de mielőtt én is eldönteném, úgy érzi el kell mondania valamit: 3 évig drogozott, és a végén elvonókúrára vitték, a kezelés utolsó lépései még most is tartanak, de elvileg egy hét múlva lesz az utolsó. Nem volt a legdurvább drogosok között, nem züllött le úgy mint ahogy a filmekben látjuk, de csinálta 3 évig...

Ledöbbentem, főleg hogy egy nagyon helyes, izmos, ápolt külsejű srác, okos, egyetemista. Azt mondta rossz társaságba került 3 éve (17 évesen), ráadásul akkor halt meg az anyukája amit nagyon rosszul viselt.

Én korábban kijelentettem volna, hogy drogos (múltú) pasival kizárt, annyira távol áll ez tőlem, én még cigire sem gyújtottam rá soha... viszont amúgy nagyon bejön ez a srác, és az is tetszik hogy ilyen őszinte volt...

Szüleim kitérnének a hitükből, ha megtudnák milyen múltja volt...

Mennyi az esély egy ilyen esetben hogy visszaesik? Ti elfogadnátok így?

2010. júl. 19. 22:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

szegény srác, én sajnálom nagyon. És biztos hogy számitasz neki,mert elmondta. Ha véletlenül meghal az apukája,akkor már te ott leszel neki és nem kerül vissza abba az állapotba. (egyik válaszoló válaszála)

Hát biztos hogy engem picit zavarna, de úgy néz ki,megbánta és hát ilyen gyerekkori csinytevés miatt nem lehet büntetni egész életen át

2010. júl. 19. 23:40
 12/15 anonim ***** válasza:
az hogy 3 évig tolta a herkát nem csínytevés vagy a gyerekednek is ezt mondanád?
2010. júl. 19. 23:48
 13/15 anonim ***** válasza:
bocsi, rossz szavat használtam, de akkorse lehet büntetni egy életen át.
2010. júl. 19. 23:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Ritkán,de néhányan meg tudnak változni.Pl az a félceleb kétméteres srác,az a beceneve A Cápa.10 év heroin,majd abbahagyta,elkezdett jiujicuzni,Európa bajnok lett,utána ketrecharcos.Bárdosit 1 perc alatt elintézte és a menyasszonya Laki Zsuzsi.Ez szép visszatérés.

Csernus is barnás volt nem tudom meddig,de jó darabig.

Mondjuk fordított helyzetben drogos múltú nővel én nem jönnék össze.A drogról leszoknak,de a negatív játszmákról nem.Túlontúl manipulatívak és rafináltak.

2010. júl. 20. 03:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Ebből látszik hogy nagyon szeret mert elmondja az igazat, és már leszokott róla.add meg az esélyt neki
2011. aug. 24. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!