Terhességnél a testhonek napkozben is magasan kell lennie?
Tegnap ota ugy meg vagyok ijedve. Reggelente màr nem mèrem a hom,de kivàncsisàgbol tegnap ès ma du. is megmèrtem, mert olyan hidegnek èreztem magam. Es csak 36.3-36.4 volt :(
Csak a reggeli, àgybol valo felkelès elotti homèrsèklet adata fontos(abb) ilyenkor, igaz? Semmi màs tunetem nem volt, nincs is, hogy bàrmire "adjak" de most ugy megijedtem, nincs-e baj. Màr egy babàt elvesztettem ès ez is olyan nehezen sikerult.
Talàn tulaggodom, de orvoshoz csak kèsobb megyek mèg, holnap leszek 9 hetes. 7 ès fèl hetesen voltam uh-n, akkor mèg minden rendben volt.
Jajj, ezzel a hőmérőzéses dologgal ne is foglalkozz! Nekem fel se ment a hőm! Nekem peteérés idején felment a hőm 37,0-ra majd leesett és 36,7-re és egy tizeddel sem emelkedett. Mégis babás vagyok, és amikor kíváncsiságból mértem én is a hőmet, mindig 36,7 volt. Nem kell vele törődni, nem mindenkinél mérvadó a dolog. Ha mi ebből indultunk volna ki, akkor baba mai napig max. gondolatban lenne. Ez egy nem biztos módszer. Van, akinél működik, és van, akinél nem. Terhesség esetén meg már tök mindegy mennyi a hőd, csak lázas ne legyél! :) Kihűlni meg ilyen kellemes időben csak nem fogsz.
Üdvözöl:
27 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!