Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is ennyire be van sózva,...

Más is ennyire be van sózva, hogy mikor jön már a baba?

Figyelt kérdés
Még csak most töltöm a 14. hetet, de már nagyon-nagyon várom, hogy láthassam élőben, a kezembe foghassam, velünk legyen idekint. Nagyon erős vágy ez, minden nap eszembe jut. Nincsenek zavaró tüneteim, jó érzés várandósnak lenni,nem ezért :) Csak már olyan jó lenne! :) Ti is érzitek ezt? Vagy élvezitek a várandósságot és türelmesek vagytok? :)
2013. máj. 19. 09:16
 1/6 gelazso ***** válasza:
75%
naná, az élet legizgalmasabb idöszaka
2013. máj. 19. 09:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze, én már róla álmodok. :)

Kezemben szeretném tartani, puszilgatni, gyönyörködni, látni a kis arcát, mindenét !!

2013. máj. 19. 09:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
persze! sokszor nézem a sarkot ahol a kiságya lesz , és elképzelem hogy milyen lesz ha itt van velünk... ezért hívják babavárásnak, várom nagyon.
2013. máj. 19. 09:32
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Én pont az ellenkezőjét éreztem.Sokszor mondtam a férjemnek,hogy bár lennék elefánt,hogy tovább tartson ez az időszak,annyira élveztem,lubickoltam a várandósságban:).Aztán amikor a kiírt időpontban világra jött az én kincsem,elkezdődött egy új időszámítás,ami gyönyörű,és nagyon nehéz,de a legnagyobb boldogság.
2013. máj. 19. 09:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Hajaj:) annyit álmodozok róla:)

Minden napot számolok:) igaz, imádom a várandósságom, nagyon jól érzem magam!

21+2hkm

2013. máj. 19. 09:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Én már a legelejétől alig varoom, hogy a karomban tarthassam. Mindig azon gondolkozom, milyen haja less, milyen szemei lesznek, milyen ételeket szeret majd...olyan jó!
2013. máj. 19. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!