Mit gondoltok hány hetes ez a pocak? Milyen nemű baba rejt? : ) (Előtte, Útána is van kép)
2013. máj. 18. 22:46
13/27 anonim válasza:
Szerintem 19 hetes és kislány:)))
14/27 anonim válasza:
Szia!
Szerintem kislány és 21hetes.
16/27 A kérdező kommentje:
Koszonom a tippeket :) A 13as nyert :) 19 hetes a pocaklako :)
2013. máj. 19. 14:35
17/27 anonim válasza:
Juppi:)!!! Nagyon szép pocid van:) de valahogy éreztem azt a 19. Hetet:p hasonló van nekem is:)
Mi 21+2 vagyunk, és kislányunk lesz:)
Gratulálok a babához:)
18/27 A kérdező kommentje:
Koszonom :) Ha oszinte akarok lenni szivem melyen remenykedem, hogy kislany de persze ha fiu akkor sem hagyjuk a korhazba. :) alig varom mar, hogy kideruljon. :)
Gratulalok neked. Es Boldog babavarast :))
2013. máj. 19. 18:42
19/27 anonim válasza:
Én lekéstem már, de 19 hetet mondtam volna, mert az enyém is pont ekkora, 19 hetes vagyok én is:-) Én kisfiút várok, a te pocid is kisfiús inkább. Milyen érdekes, hogy sokan már huszonakárhány hetekre tippeltek. Egyébként gratulálok!
20/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! Én is Gratulálok neked!
Igen eddig szinte mindenki azt mondta, hogy elég fiús a pocim. Már kiváncsian várom mégis kit rejt :)
Én is meglepődtem a "nagy" számokon. Nekem nem tűnik olyan nagynak a pocim! Még egyszer Boldog babavárást!
2013. máj. 20. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!