Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik a tapasztalatok Rubint...

Mik a tapasztalatok Rubint Réka kismamatornájáról?

Figyelt kérdés
2007. szept. 18. 19:46
 1/4 anonim válasza:
97%
a sógornőm csinálja és nagyon meg van veleíelégedve, még az előző babájánál nagyon sokat hízott, most 6,5 hónapban +4 kg-nál jár!
2007. szept. 18. 21:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én egy másik kismamás fórumon (nlcafe.hu) azt olvastam, hogy elég kemény, még az általában edzettebb, gyakran tornázó (terhesség előtt) mamáknak is. Hangsúlyozom ez nem saját tapasztalat.

Én nem tornáztam egyiknél sem, mégis a leghosszabb vajúdásom 6 óra volt, természetesen szültem mindegyiket, és még vágni, varrni sem kellett... Igaz mindig jókat híztam...

2007. dec. 27. 23:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
én is vele tornázok,szerintem nagyon jó. először nézd meg, és csak azt csináld belőle,ami jólesik.a lényeg,hogy vmit mozogjál. egyébként nem olyan terrorista.
2008. jan. 16. 00:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nővérem csinálta és nagyon szerette :)
2010. jún. 17. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!