Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sportos kismamik ti mennyit...

Sportos kismamik ti mennyit szoktatok mozogni? Miket szoktatok enni?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam hogy esetleg olyan recept ötleteket is adhatnánk egymásnak ami nem kerül sokba de mindent megad a babának is és változatossá lehetne tenni az étkezésünket.

Remélem van kedvetek hozzá.

2013. máj. 18. 10:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Én nem mondanám, hogy sportos vagyok.

Sétálok napi egy órát- ma is viszem a kutyát- és nekem az a módszerem, hogy vacsorára vagy gyümölcs-salátát, vagy zöldség-salátát csinálok.

Ma például zöldségsaláta lesz trappista sajttal a vacsi.

Így ebédre nyugodtan ehetek zsírosságokat.

2013. máj. 18. 14:04
 2/2 anonim ***** válasza:
En eleg sportos vagyok de foleg a terhesseg elotti edzesnek koszonhetem. meg mindig izmos a hasam es nem is nagyon latszik eddig, most kezdett. Mivel vannak fajdalmaim a mehem novekedese miatt igy a mozgas nem esik tul jol. gyalogolok kb fel orat naponta, hetvegen tobbet es a lepcsot valasztom lift helyett. En terhes vitamint egyaltalan nem szedek, minden nap eszem 2-3 fele gyumolcsot, ugyanennyi zoldseget, tejfelet, hust, olajos magvat/muzlit. Eddig hiztam kb 3-4 kgot de eleg vekonyan kezdtem (172 cm, 56 kg). A receptek irasaban benne vagyok :) 21 hkm
2013. máj. 19. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!