Május 12. én menstruáltam utoljára,3 teszt is terhességet mutatott ki de jun 12. én az orvos nem látott semmit, lehet méhen kivüli terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2008. jún. 17. 20:17
11/14 anonim válasza:
Én tavaly május 20-án menstruáltam utoljára, július 17én nem látott a doki még semmit (valószínű csak július elején estem teherbe), és augusztus elején látszott UH-n a 6 hetes magzat. Most lesz 2 hónapos a kisfiam. Szóval nálam nagy össze-visszaság volt, én is attól féltem, amitől Te. De az új doki biztos megnyugtat holnap, hogy már látszik a szívhang. Remélem:)
12/14 anonim válasza:
én május 13-án menstruáltam utoljára, múlt héten voltam dokinál, az mondta vmi foltocskát lát de menjek vissza 2hét múlva. amúgy még csak 1mm-es volt a foltocska:-)))) jövőhét szerdán megyek, remélem akkor már nagyobbacsla lesz és talán a szive is verni fog már...
13/14 anonim válasza:
Na,mi lett az eredményed,kérdező?
14/14 anonim válasza:
nekem is május 12-én volt meg utoljára és ma voltam uh-on és nem látott semmit.Tegnap pozitiv lett a tesztem,én is aggodom.Neked van valami tüneted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!