Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Május 12. én menstruáltam...

Május 12. én menstruáltam utoljára,3 teszt is terhességet mutatott ki de jun 12. én az orvos nem látott semmit, lehet méhen kivüli terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2008. jún. 17. 20:17
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én tavaly május 20-án menstruáltam utoljára, július 17én nem látott a doki még semmit (valószínű csak július elején estem teherbe), és augusztus elején látszott UH-n a 6 hetes magzat. Most lesz 2 hónapos a kisfiam. Szóval nálam nagy össze-visszaság volt, én is attól féltem, amitől Te. De az új doki biztos megnyugtat holnap, hogy már látszik a szívhang. Remélem:)
2008. jún. 18. 09:50
 12/14 anonim ***** válasza:
én május 13-án menstruáltam utoljára, múlt héten voltam dokinál, az mondta vmi foltocskát lát de menjek vissza 2hét múlva. amúgy még csak 1mm-es volt a foltocska:-)))) jövőhét szerdán megyek, remélem akkor már nagyobbacsla lesz és talán a szive is verni fog már...
2008. jún. 21. 00:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Na,mi lett az eredményed,kérdező?
2010. jún. 8. 12:07
 14/14 anonim válasza:
nekem is május 12-én volt meg utoljára és ma voltam uh-on és nem látott semmit.Tegnap pozitiv lett a tesztem,én is aggodom.Neked van valami tüneted?
2011. jún. 14. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!