Május 12. én menstruáltam utoljára,3 teszt is terhességet mutatott ki de jun 12. én az orvos nem látott semmit, lehet méhen kivüli terhes vagyok?
Szia!
Elég boca dokid van, ha nem nyugtatott meg a méhenkívüli terhesség kizárásával.
Szerintem csinálj egy útolsó, biztonsági tesztet és ha pozití még mindig (reméljük!:) akkor szrintem hívd fel a dokid, hogy most mit gondol, nem kéne-e mégjobban körülnézni? Ja, amúgy azt nem írtad, hogy csak sina uh-ot nézett az orvosod, vagy hüvelyi ut-ot is, mert a hüvelyi uh-on sokkal korábban látszik a babó!
Ha nem mutat elég érdeklődést az orvosod, vagy nem bízol az ítéletében, akkor azt hiszem minden képpen keress meg egy másik dokit minnél hamarabb.
Nem hiszem, hogy méhen kívüli terhességed lenne, hiszen ez nagyon ritka, de azért elég veszélyes ahhoz, hogy ne járj mindenképpen a végére a dolognak.
Remélem, hogy minden rendben lesz és békés babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!