Láb és kéz görcsök 27 hetesen. Más is volt van igy?
Figyelt kérdés
Volt vagy van más is így? 27 hetes kismama vagyok szedek magnéziumot, úgy gondolom hogy már nagy adagban( magnerot 3x2, + pezsgőtabletta) és minden éjjel begörcsöl a vádlim, napközben varrás vagy írás közben az ujjaim, van hogy a lábujjaim is pl, mosakodás közben. Már nagyon fáj a vádlim miatt napközben is a lábam, mintha egész éjjel futnék olyan érzés. A védőnőt hiába kérdeztem , mindig azt mondta hogy szedjek több magnéziumot. De mennyi a max? Nekem ha sokat szedek akkor másnap lazább a székletem , de a lábam ugyanúgy görcsöl.2013. máj. 17. 16:12
1/6 anonim válasza:
volt áám! Szedj kalciumot. A görcs kalcium hiányra is utalhat!
2/6 anonim válasza:
Kalciumot szedj, annak a hiánya is okozhat ilyet. Nálam a Ca Sandoz bevált az akut görcsökre, aztán áttértem tabletta rendszeres szedésére, mert az a gyomromnak jobb volt.
3/6 anonim válasza:
Iszonyatosan görcsöl a lábam nekem is.És mindig éjszaka.Volt hogy arra keltem hogy olyan a vádlim mint egy kő,és húzza a görcs.Úgy hogy sajnos tudom mit érzel.Pedig a magnerot az nagyon jó.Tényleg próbáld meg a kálciumot is.Én is kipróbálom.
4/6 anonim válasza:
A lábgörcs nem csak magnézium hiányra, hanem kalcium hiányra is utalhat! Én már most szedem mind a kettőt 2 naponta!
1. vagyok
14+6 hkm
5/6 anonim válasza:
A felicitas 1. könyvben is kalciumot írnak lábikragörcs ellen. Nekem a paradicsomlé segít, viszonylag elég gyorsan.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!! Kipróbálom a kalciumot is, nem is értem hogy a védőnő miért nem ajánlotta. Köszönöm mégegyszer!!! :)
2013. máj. 17. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!