Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj lehet? Görcsök 13+6 hetesen?!

Baj lehet? Görcsök 13+6 hetesen?!

Figyelt kérdés
2-3 nap arra ébredtem hogy görcsöl a hasamalja! Nem erősen de felkelek rà! Nagyon fura görcsölés!!! Ahoz tudnàm hasonlìtani mint amikor megy a hasatok és görcsöl! Menszis görcsök is vannak ritkàn de arra azt mondtàk hogy mìg nem túlzó,addig normàlis!!! Mi lehet ez?
2013. márc. 8. 10:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem gyakran voltak mensi szerű görcseim minden terhességem alatt. Vegyél be magnéziumot, és próbálj meg pihenni. Ha nem enyhül, esetleg erősödik, akkor menj el dokihoz, de szerintem nincs gond!
2013. márc. 8. 10:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Mindent kérdezz meg az orvosodtól, ami megijeszt! Magnézium egyébként nagyon jó!
2013. márc. 8. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!