Mensi szerű görcsök 32 hetesen?
Figyelt kérdés
Remélem tudtok valami okosat mondani ezzel kapcsolatban. Nem állandóan görcsöl de egy nap többször is érzem a múlthét óta. Csak pénteken megyek orvoshoz. Mitől lehet?2013. máj. 15. 12:12
1/7 cavalli válasza:
Én első babás 30 hetes kismama vagyok. Nem ezeket hívják jósló fájásoknak? Miért nem hívod fel a védőnődet, Ő biztos tud segíteni. Jó egészséget.
2/7 anonim válasza:
Szerintem a Braxton-Hicks féle méhösszehúzódásokat érzed. Nekem is vannak kisebbek-nagyobbak. A méhet készítek fel a szülésre. Jósló fájás biztosan durvább...
3/7 anonim válasza:
Valószínűleg ezek már a jósló fájások. Nekem 28 hetesen volt először. Szedj rá Mg-ot, nekem attól elmúltak. De utolsó hónapban már nem szabad szedni. Az orvossal azért konzultálj!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, amúgy szedek rendszeresen magnéziumot.
2013. máj. 15. 17:15
5/7 anonim válasza:
Szia! Ha nem járul hozzá vérzés, illetve nem nagyon erős a fájdalom, valamint ha nem rendszeresen jelentkezik akkor nincs semmi baj.
6/7 Gabi86 válasza:
Miért nem szabad magnéziumot szedni az utolsó hónapokban?mert nekem nem mondta senki és én szedek még most is.38hkm
7/7 A kérdező kommentje:
Azért nem javasolják a szedését, mert csökkenti a méhösszehúzódásokat, aminek fontos szerepe van a tágulásban. Úgyhogy ne szedd, vagy kérdezd meg a védőnőt vagy az orvost.
2013. máj. 16. 07:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!