Azok akik pattanasosak lettek terhesen kisfiut vagy kislanyt vartak/varnak?
Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 14:22
1/16 anonim válasza:
Nekem a terhesség elején volt pár. Azóta nincs. Kislányt mondtak. Fiamnál egy se volt...ahogy emlékszem.
2/16 anonim válasza:
nekem mellkason lett pár, kislányok, de hozzáteszem, szerintem semmi összefüggés :))
3/16 anonim válasza:
Nekem kisfiam lesz, és csupa pattanás vagyok mindenhol...
4/16 anonim válasza:
nekem anno a lányommal sem volt és a fiammal sem, most a harmadik babával sincs egy sem (kisfiú lesz újra)
5/16 fcsenike válasza:
Nekem fiam lesz és tele van az arcom mindig. Igaz, hogy hamar elmúlnak, de addigra már ott a következő... Szerencsére nem vészesek. De engem rosszul érint, mert sose volt a bőrömmel probléma ilyen szinten.
6/16 anonim válasza:
Nekem fiam lesz és az elején katasztrófa volt az arcom, kb a 16. hétig. Mostmár azért jobb a helyzet, de még mindig nem az igazi. Amúgy szerintem nem sok összefüggés van a baba neme és a pattanások között:)
7/16 anonim válasza:
Nekem kisfiam lett és tiszta pattanás lett az arcom,
a hátamon és mellkasomon is volt, pedig előtte sosem volt rajtam. De mikor megszületett a baba hamar el múltak teljesen.
8/16 anonim válasza:
kisfiam lesz, egy pattanásom sincs, mióta terhes vagyok, pedig már a 3. trimeszterben. korábban minden hónaban kijött 1-2 közvetlenül menzesz előtt. és a hajam is szebb. de én sem hiszem, h lenne összefüggés a baba neme és a pattanások között:)
9/16 anonim válasza:
egy lányom,és egy fiam van egyiknél sem voltam pattanásos.
10/16 anonim válasza:
Arcom, hátam, mellkasom az első kislányomnál is és most is kislány lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!