Találtam a vaterán egy babakocsit szerintetek mennyi pénzt ér? És miért?
2013. máj. 17. 10:34
1/8 anonim válasza:
Én nem adnék érte pénzt, az első kerekei fixek, ez egyszerűen irányíthatatlan, nem lehet vele fordulni, nagyon régi babakocsi 15 éve körüli, El volt törve javítva lett, elég ronda!
2/8 anonim válasza:
Max 10000 ftot ér,de nem venném meg ettől az eladótól,mert eddig csak negatív értékelése van.
3/8 anonim válasza:
Max. 10ezret ér, de nem venném meg, mert ennél azért sokkal jobbakat lehet találni.
4/8 anonim válasza:
Ingyen sem kéne. Nagyon retro...
Max. 5000 ft
5/8 anonim válasza:
Nem tetszik, 15 ezer rengeteg érte, 5 ezret se adnék érte.
Én szeretem a bolygosítható kereket.
Ilyen 15 ezerért szerintem nem is nagyon találsz olyan babakocsit, aminek mózesrésze is van, szerintem.
6/8 anonim válasza:
Nem megbízható az eladó se, nem is mernék neki még 1 ft-ot se utalni. Nem ér 15ezret ez a kocsi max 5-öt adnék érte, vagy még annyit se. De ez csak az én véleményem.
7/8 anonim válasza:
nem túl biztató maga az eladó sem, és ha valóban jól látni, és nem forognak a kerekei, akkor meg nagy szívás lesz vele közlekedni!
8/8 anonim válasza:
én 25000ft-ért vettem újonnan sokkal jobbat, ez meg 5000ft-ot vagy annyit se ér, de találsz a vaterán jobbat szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!