A forró fürdő tényleg beindíthatja a szülést?
Figyelt kérdés
Ma töltöttem be a 40. hetet és annyira jól esne egy forró fürdő, a terhességem alatt végig csak zuhanyoztam.
Na meg az se lenne baj, ha a Kismanó végre megszületne. :)
2009. okt. 2. 11:35
1/4 anonim válasza:
pontosan igy csináltam én is.a 39 héten jártam amikor azt mondtam mostmár fürdök egy jót,én nem forró vízbe fürödtem,hanem jó melegbe,de nem lett semmi bajom tőle.most nem tudom,hogy ez most jó hír vagy rossz,de fürödj csak nyugodtan ha igy tarja kedved.sokan mondják,hogy jaj ha nyitva van a méhszáj,én itthon vajjudtam,nyitott méhszájjal,és befeküdtem egy kád melegvízbe ami nagyon jol esett,amikor mondtam a szülésznőnek csak helyeselt,korházban is van ahol lehet fürdővízben vajjudani,és már szülni is.sok sikert neked a szüléshez.
2/4 anonim válasza:
elméletileg igen,ha már készen áll a baba,de nekem nem vált be.sem a szex,sem a nagytakarítás.még szekrényt is tologattam(40 hetesen felújítottunk még).41 hétre szültem,és nekem front indította be.
5 hetes baba anyukája
3/4 A kérdező kommentje:
Én is lakásbefejezés előtt állok, napok óta csempék meg padlólapok után rohangálok, de semmi jele a szülés indulásának. A Kislány meg a tegnapi vizsgálat szerint már totál be van ékelődve, a doki alig bírta kitapintani a méhszájat a buksijától, annyira lent van. Jó lenne, ha a fürdő vagy a hétvégi hidegfront beindítaná, már nagyon várjuk.
2009. okt. 2. 11:53
4/4 anonim válasza:
én is vajúdás közben feküdtem be, felerősödtek a fájások és mire beértünk már félig ki voltam tágulva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!