Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelent ez? Vizelet üledék:...

Mit jelent ez? Vizelet üledék: sok lhs. Sok bakt.

Figyelt kérdés
Semmilyen tünetem nincs, fogadott orvosom sincs, 3 hét múlva kell mennem terhesgondozásra, ez a sok baktérium és lhs. mire utal(hat)? Rohanjak az orvoshoz? 26 hetes terhes vagyok.
2013. máj. 16. 18:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát egy tenyésztést megérne a dolog. Urulógus? Van némi gyulladásod, amit baci okoz. Ezt ki kell kezelni, én felkeresnék egy urulógus nőgyógyászt. Igyál sok vizet addig is.
2013. máj. 16. 19:22
 2/12 anonim ***** válasza:
Baktérium enyhe gyulladástól lehet, laphámsejt (LHS) pedig csak a lehámló bőrsejtek. Szerintem nincs nagy gond, de azért lehet kapsz egy kis antibiotikumot.
2013. máj. 16. 19:46
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszoltatok. Eléggé megijeszt az antibiotikum gondolata így terhesség alatt. :( Az nem árt a magzatnak? :(
2013. máj. 16. 20:10
 4/12 anonim ***** válasza:
Ilyenkor olyat adnak ami nem árt. Ne aggódj, nem lesz semmi baj!
2013. máj. 16. 21:40
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. máj. 16. 21:59
 6/12 anonim ***** válasza:
Engem most kez
2013. máj. 17. 00:10
 7/12 anonim ***** válasza:
Engem most kezeltek ki egy hugyuti fertozesbol antibiotikummal es mivel meg penicilin erzekeny is vagyok, nem volt egyszeru megfelelo antibiotikumot talalni ami nem art a babanak sem. En vegul Cefalexin Sandozt szedtem amire 3 orvos is azt mondta biztonsagos es semmi bajom nem volt tole. 20hkm
2013. máj. 17. 00:16
 8/12 A kérdező kommentje:
Hogy lehet hogy nincs semmilyen tünetem? Ha nincs vizeletvizsgálat a vérvétellel együtt, ki sem derül?
2013. máj. 17. 07:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Szia utolso vagyok. Nekem sem volt semmi, talan az, hogy erosebb volt a vizeletem szaga. Vizeletbol mutattak ki, de ezt mindenkeppen ki kell kezelni, mert szovodmenyei lehetnek, arthat a babanak ha a gyulladas tovabb terjed.
2013. máj. 17. 11:38
 10/12 A kérdező kommentje:

Közben beszéltem a védőnővel, aki majd néz nekem nitritet a vizeletből, és ha az negatív, akkor a pohár amit adtak a kórházban, az a baktériumos. 1 hete voltam terhesgondozáson, akkor még nem volt nitrit a vizeletemben, nézik minden alkalommal.

Nekem még a vizelet sem más szagú, minden ugyanaz. Azért bízom benne hogy a műanyag pohár a hunyó, állítólag nem is olyan ritka. Ha pedig mégis nálam van a bibi, akkor elmegyek rögtön orvoshoz. Köszi mindannyiotoknak!

2013. máj. 17. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!