Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelent az, ha az uh-n azt...

Mit jelent az, ha az uh-n azt mondják, hogy a méhlepényen "lyukak" jelemtek meg?

Figyelt kérdés
Álítólag nem gond, az utolsó időszakban természetes,de azért aggódok! 36 hkm
2013. máj. 16. 16:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Ilyen "lyukakra"gondolsz? [link]

[link] Nekem 25 hetes uh-n lattak ezeket,es azt mondtak hogy vizes lyukak...Es hogy normalis..De en is feltettem mar ide kerdest de senki nem valaszolt ra..:( Bocsi hogy en se tudok neked valaszolni..26hkm

2013. máj. 16. 23:43
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen,ilyen az én uh képem is.

Sajnálom,akkor senki nem fog most se segíteni, egyikünknek sem. (feltételezem).

Ahogy olvasgattam volna akkor se találtam rá semmit, de hazaengedtek,azt mondták rendben van a baba, így nyugtatom magam, csak érdekelne,mire kéne figyelnem.

2013. máj. 17. 00:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen..En se talaltam rola semmit sem.A heten lesz a szulesznommel idopontom,tole is megkerdezem majd,ha mondana valami okosat azt megirom neked.:)
2013. máj. 17. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!