Segítség fiú lány ügyben?
Figyelt kérdés
Tegnap voltunk genetikai ultrahangon,20 hetes vagyok.Méregette a nőci a babát,aki éppen aludt de szerencsére terpeszben.Láttam a két lábikóját és közte egy csomagot,ilyen kis félkör alakú volt.Se csík középen,nem is húzódott fenékig,szóval határozottan kuksinak tűnt,bár a kukac részét nem láttam.Megkérdeztem lehet e tudni már a nemét,a nő azt mondta "persze,kisfiú" .Mivel terpeszben feküdt gondolom elég jól oda látott és lehet ő látta kukac részt is csak nem szólt.Sajna nem kérdeztem,hogy hány százalékra mondja. Szerintetek?Képet nem kaphattunk,mert nincs papírja a kórháznak.2013. máj. 16. 15:18
1/6 anonim válasza:
Ha még te is fiúnak nézted, akkor ő meg főleg biztosra látta és mondta. Szerintem tuti hogy kisfiú.
2/6 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan hihetsz neki,hiszen ha terpeszben van,20 hetesen már jól látja.
3/6 anonim válasza:
sztem is kisfiú. nem teszel fel egy képet a pocid alakjáról? :) abból is segíthetünk, bár még korai, de hátha.
4/6 A kérdező kommentje:
A hasam tök kerek :-D
Bár kb. 2-3 cmrel a felszín felett kezdődik a terhes hasam,mert túlsúlyjal kezdtem,de csak előre felé nő.Oldalra cseppet sem.
2013. máj. 16. 15:37
5/6 A kérdező kommentje:
Felszín alatt na :-D
Hű de szórakozott vagyok :-)
2013. máj. 16. 15:39
6/6 anonim válasza:
Akkor kisfiú,én szélességben gömbölyödök :) és kislányom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!