Mikor mondták meg nektek uh-hogy fiú vagy lány? 4 vagy 3 d-s uh-ra mikor érdemes ez ügyben menni?
Szia!
Ez a babától is függ, hogy ő mikor akarja megmutatni :)
Mert elméletileg tényleg már a 15. héttől lehet látni, de az én kis tündérkém csak a 24. héten mutatta meg, hogy kislány :D
Mi 24 és 28 hetesen voltunk 4D-n, de amúgy sztm 2D-vel is ugyanúgy meg tudják nézni.
4 hós kislány anyukája
Mi a 21. heten voltunk 4D UH-an.
A Babuci ugy maga ala szoritotta a labacskait, h semmikeppen nem volt hajlando megmutatni magat. Igy varnunk kell meg a 30. hetes UH-ra :(
Előző vagyok.
A kozmetikusomnak kisfia lesz, neki is a 12.hét körül mondták meg szintén 3D-n.
Mutatott róla képet is, hiszed vagy nem a lába között ott lógott a kukija.:-) És nem a köldökzsinór volt mert azt is lehetett látni. Hihetetlen!
Én a kislányomon nem véltem felfedezni anno,h. kislány. De persze az nem is ilyen egyértelmű.
Én 16 hetesen és 2 naposan tudtam meg sima ezeréves 2 D-s ultrahanggal állapította meg az orvosom hogy lány. Szerintem ez a babától függ megmutatja e, illetve az orvos tapasztalatán múlik nem is az ultrahang típusától.
38 hetes
nekem 18 hetesen mondták meg hogy fiam lesz,sima ultrahangon.Azóta csak megerősítenek ebben...:)
36heteske
Szia.
Nekem egyik UH-n sem mutatta meg magát, így meglepi lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!