Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30hetes vagyok és már 16kilot...

30hetes vagyok és már 16kilot hiztam. Szerintetek ez baj? Igaz az orvos is és a védőnő is diétára fogott, de ha kivánom a csokit vagy a fagyit akkor ne egyek? Valakit terhesség alatt fogtak diétára? Mit ehetek akkor?

Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 18:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Vagyis 7. :)
2013. máj. 15. 19:02
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:) Hát énis magas vagyok 173cm minden rendbe van a vércukrom is jó a vérnyomásom is.Étrendet nem kaptam a védőnő azt mondta h ehetek bármit de napi 5ször keveset..kevesebb csokit..tésztát és a kenyeret felejtsem el..Hát azért fogtak diétára mert fiatal vagyok (20éves) és nehezen szabadulok majd meg a kiloktól..:)nézegetek neten étrendet hogy nekem is elég legyen meg a babának is egészséges legyen :)
2013. máj. 15. 19:09
 13/15 anonim ***** válasza:

Az mindegy hogy magas vagy e úgy értem ez akkor számítana ha mondjuk azt írtad volna hogy 30 hetesen 80 kg vagyok, na akkor nem mindegy hogy 160 centi vagy hozzá vagy 180. meg hogy mennyiről indultál.

nem rosszból írom csak én magam is küzdöttem 2 terhességen át a kilókkal, most a harmadiknál vagyok, nagyon rosszul voltam eleinte emésztésem a béka...alatt volt, ettem ami eszembe jutott és bennem maradt most pedig szigorú fekvésre vagyok ítélve meg is van az eredménye, 7 kg. plusznál járok 17.hetesen. Én is magas vagyok.

Így én most a cukrosok diétáját tartom, nem eszek édességet nem érdekel mennyire kívánom.

Hidd el irtó nehéz a zsírpárnáktól megszabadulni ha olyan hízósabb típus vagy, tehát arra gondolok, ami nem a baba miatt jött fel meg nem víz hanem csak téged hízlalt.

Én az első és második terhességemnél 32.héten jártam 8 kiló plusznál és utána még 8 feljött mert a végén nagyon meg tud lódulni a gyarapodás, vizesedés is van, a baba is hízik szóval neked is még valószínű jópár kiló hátra van:(

2013. máj. 15. 19:23
 14/15 anonim ***** válasza:
egyél, de mértékkel. Én mindent ettem, ami kívántam, de nem kiló csokikat.
2013. máj. 15. 19:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell véresen komolyan venni a diétát. Én 32 hetes vagyok és 15 kg híztam. Nekem is mondták a só és fűszer szegény étrendet, meg hogy kerüljem a szénhidrátot. Csak szerintem nem mindegy, hogy ki hány kilóról kezdi a terhességet, mert tényleg ne hízzon 15-20 kilót aki eleve 75 kiló. Bárkivel találkozok mindeni azt mondja hogy semmit sem híztam. Főleg ha jó a cukrod meg a vérnyomásod,

akkor ne idegesítsd magad ezen. Boldog babavárást.

2013. máj. 16. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!