Milyen édesítőt ehetek a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
7,2 lett a terheléses cukrom, és a dokim azt mondta, hogy kerüljem a cukrot, helyette édesítőt használjak. Na de melyik fajtát? Esetleg a barna, vagy nádcukrot is használhatom?2010. szept. 3. 07:32
1/10 anonim válasza:
Nekem is pont 7,2 lett a cukrom és a doki azt mondta, hogy tökéletes érték.. Mondjuk nekem cukrosvíz volt, és 90 perc után nézték, nem két óra múlva.
2/10 anonim válasza:
Valahol olvastam, hogy a barnacukor is ugyanolyan cukor, csak kevesebb mesterséges anyag van benne. (mivel nem fehérítik ki pl.). Szerintem ezeket sem lehet, a cukorbetegek sem ehetnek.
4/10 anonim válasza:
Femibiont es elevitet szedek felvaltva, meg vasat, mert verszegeny vagyok. Egyebet nem.
Boldog babavarast!
37 hetes km
5/10 anonim válasza:
Utolso vagyok,elnezest kerek!Nem erre a kerdesre akartam valaszolni.
Megegyszer, bocsi!
boldog babavarast Neked is!
6/10 anonim válasza:
Én a terhesség előtt és alatt is "bogyóval" édesítettem a teát, kakaót, capuccinot. Szerintem bátran használj bármit. a Barnacukor, meg a nádcukor nem jó, ugyanúgy szénhidrát, amivel óvatosan bánj.A stevia is jó ötlet, bioboltokban azt is ehet "bogyós" kivitelben kapni. (a folyékony édesítők is jók mert azzal főzni is lehet. Én a karácsonyi sütit süssinával csináltam anno-olcsóbb, mint a CAnderel..) Remélem tudsz ebből szemezgetni...
8/10 A kérdező kommentje:
Ma Steviát vettem, jó drága volt. Rá van írva, hogy extra édes, erre még kettő bogyóval sem volt édes a kávém, pedig nem szoktam a cukrot túlzásba vinni.
Meg fogom próbálni a Sussinát. Köszi.
2010. szept. 3. 13:36
9/10 anonim válasza:
Én írtam a Steviat. Ne add fell, mert jót tesz a szervezet cukor háztartásásnak rendben tartásásban. Ne csak dobd bele az italodba, hanem két kiskanál egymáson elforgatásásval zúzd apró szemcsékre, hogy biztosan feloldódjon. Tényleg 30x édesebb a cukornál. Ki kell tapasztalni, hogy mennyit kell belőle használnod. Van belőle por, tabletta és szirup.
10/10 anonim válasza:
Nyírfacukor vagy xilit.
Mindkettő teljesen természetes cukor, csak ch tartalmuk negyede a répacukorénak.
Én ezt használom, meg néha süssinát. Ez a cukorérték még nem olyan rossz, de nem árt vigyázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!