Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb. hány hónapos terhesen...

Kb. hány hónapos terhesen döntöttétek el véglegesen, hogy mi legyen a baba neve?

Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 16:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mikor kiderült, hogy jön a baba, rögtön gondolkodni kezdtünk. A 10. hétre már volt lánynevünk, fiú nem. A 12. héten már mondták, hogy kislány lesz, így akkor le is fixáltuk. :)
2013. máj. 15. 17:59
 12/15 anonim ***** válasza:

nekem volt sok nevem mielőtt teherbe estem, de most valahogy egyik sem illik a babánkra.

23 hetes vagyok és fogalmunk sincs, hogy mi lesz a babánk neve. remélem, hogy hamarosan megtaláljuk a megfelelő nevet :)

2013. máj. 15. 18:33
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha lány lesz, akkor már megvan a neve azóta mióta tudom, hogy megfogant.

Ha fiú lesz, akkor az apa választ. Még nem döntött mi legyen :) 22. hétben vagyunk

2013. máj. 15. 18:56
 14/15 anonim ***** válasza:

1. gyerek 20 hetes körül

2. gyerek 37 hetesen

3.gyerek olyan 5-6 hetes terhes lehettem mikortól a fiú és lány névben is biztos voltam.

2013. máj. 15. 19:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Utolsó percben,2esélyes név volt,és nem számítottam rá h. szerdán szülünk:) Így a szülőszobán kérdezték,mondtam úristen még nem döntöttünk,aztán gyorsan rávágtam:)
2013. máj. 15. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!