Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt akinek korán mondták meg...

Volt akinek korán mondták meg a baba nemét és tévedtek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 17:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Általában a fiúkat tudják korán megmondani, és ott nincs mit tévedni ha látszik a kukaca. Nekünk 12 hetesen megmondták, de láttuk is a fütyijét nem hiszem, hogy eltűnne.
2013. máj. 14. 17:51
 2/10 anonim ***** válasza:
1 vagyok, ha nincs kukaca akkor még "nőhet " neki, de ha fiúból "akartok" kislányt akkor az már nem fog változni.
2013. máj. 14. 17:52
 3/10 anonim ***** válasza:
nekünk fiút mondtak és aztán pedig csak eltűnt az a valami onnan , lehet tévedni mindkét esetben:-)
2013. máj. 14. 17:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát akkor bocsi! Én kuki eltűnésről még nem hallottam, de akkor ez is létezik. :D Na akkor abba is hagyom a fiú név keresés, hát ha még is lány lesz.
2013. máj. 14. 18:00
 5/10 A kérdező kommentje:
Kislányt mondtak
2013. máj. 14. 18:06
 6/10 anonim ***** válasza:
nekem 8 hónapig mondták, hogy nagy valószínűséggel kisfiú. 8 hónaposan hogy talán kislány. Kislány lett :-)a köldökzsinórt nézték a kukinak
2013. máj. 14. 18:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Én pont ez miatt mondom, hogy csak az a biztos, ha megszületett a pici. :) Mi mind a két nem nevéből választottunk nehogy a szülőszobán derüljön ki, hogy kicsilány lakott 9 hónapig a pocakomba. :D
2013. máj. 14. 19:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát nekem 12 hetes UH-n olyan kukis fiam volt , hogy az tuti nem köldökzsinor volt. :D
2013. máj. 14. 19:33
 9/10 v-f.m. ***** válasza:
Nekünk is 12 hetes UH-án mondták, hogy kisfiú, és akárhogy is nézzük a DVD-t amit kapunk, bizony ott egy kukac. Jövőhéten megyünk 19 hetes UH-ra remélem nem tűnt el onnan az a kukac! :) Boldog babavárást! 18 hkm
2013. máj. 14. 20:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia!Mindkét terhességemnél már a 12.héten 90%-ban kislányt mondtak,végig az is maradt,mára van egy 6 és egy 1 éves lánykám :-)További boldog babavárást Neked!!!Tamy
2013. máj. 14. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!