Szerintetek ebből tényleg meg lehet állapítani a nemét?
Figyelt kérdés
12 hetes uh-on a doki azt mondta nem látja hogy kisfiút vagy kislányt várok, de a csípőcsontja alapján egyértelműen azt mondja hogy fiú. Szerintetek hihetek neki? Ennyiből meg lehet mondani?2013. máj. 15. 08:50
1/5 anonim válasza:
Exhumált csonvázaknál is a csípőcsontból állapítják meg a nemet.
2/5 anonim válasza:
Sztem uh-n ezt nem tudják megmondani. Várd ki a 16 hetest, vagy későbbit, akkor már simán megmondják, de egy uh csípőcsont felvétel alapján találgatni... háááát.. nem tudom. Én 3-szor szültem, sosem mondtak ilyet, pedig nem voltam rossz uh-s orvosnál.
3/5 anonim válasza:
szerintem nem 100%-ra, csak jó eséllyel...
4/5 anonim válasza:
Második gyerkőccel a 12 hetes uh-n tutira mondta a doki, hogy lány, gratulál. (nem mondta, hogy miből gondolja)
Nem hittem neki, bevallom, korainak tartottam.
Később is lánynak mondták. És az is lett belőle.
5/5 anonim válasza:
Írd be a google ba hogy nub theory és ott kiadja hogy az a lényege hogy ez a kis "nub" a fiú meg a lány magzatoknál egészen korán meghatározza a nemet, ha szöget zár be a gerinccel akkor fiú, ha pedig párhuzamos akkor lány. Lehet erre gondolt a dokid.
Nekünk bejött eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!