Par napja lett pozi a tesztem, paromnak semmi reakcioja, mas is volt igy?
Reggel 8-kor írtad ki a kérdét. Miből gondolod, hogy elfelejtette a szülinapodat? Még van jó pár órája felköszönteni.
Az én férjem egy kicsit hasonló, a 3. babánkkal vagyok 16 hetes. Ennél a terhességnél hoztam fel neki, hogy sosem simogatta a hasam, nem beszélt a babához, de még csak nekem sem mutatta ki az örömét, nem érdeklődött a 2x9 hónap alatt. A kérdésem az volt, hogy ez miért van. Nem érdekli, amíg meg nem születik, eszébe sem jut, vagy miért? Azt mondta, hogy azért, mert semmit nem csinál még, de ha tapasztalok valamit, szóljak róla, mert érdekli, csak nem tudja, mit kérdezzen.
Azóta 2-3 naponta este lelkesen kérdez, még ha nagy hülyeségeket is.
Talán nálatok is ilyesmi a gond, beszéld meg vele.
Boldog szülinapot!
Nekem a névnapom van ma, még senki nem köszöntött fel.
Köszönöm, 13-mas. :)
Igen, Zsófi vagyok. A nagymamáknak nem kell sok, vigyél neki egy szép virágot, esetleg a kedvenc csokiját, amire sajnálja a pénzt. De Te tudod, mit szeret, mi pl a férjem nagyijának mindig gyümölcsöt viszünk, ő azt nem veszi meg magának, pe0dig imádja. Boldog névnapot Neki!
12-es
Köszi! :) ez jó ötlet, lehet, hogy viszek neki gyümölcsöt. Habár lassan már a kertjében is lesz eper :)
Na, ez ám az offolás:D Boldog névnapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!