Miért kell ilyennek lennie a páromnak?
egy tündér, nagyon figyelmes velem egész terhesség alatt, imádom, imád...
DE 2-3 havonta néha iszik (nem is bírja az alkoholt, pillanatok alatt képes berúgni) amivel nincs is baj, néha kell (legalábbis én így látom)
szóval a következő történt ma este:
elmentünk egy céges vacsira, ettünk, ittunk, de én nem éreztem jól magam már az étteremben sem. vacsi után még mentek tovább a többiek egy pubba, de oda már nagyon nem akaródzott mennem. mondtam neki, hogy maradjon, hazajövök taxival. mindenki megértette, hogy elfáradtam, nem akarok kocsmázni, csak párom győzködött, hogy maradjak. de nem akartam tényleg, és az sem baj, ha ő marad. erre én voltam a szarfej, hogy miért rontom el az estét, stb. ez nagyon rosszul esett.
egyébként ha iszik mindig talál valami kifogást, hogy miért vagyok hisztis, hülye, stb..
szóval ami zavar az, hogy tényleg mindenki megértette, hogy 29 hetesen éjfél után nincs kedvem a részegedő fejeket nézni, csak párom nem.
nem csináltam jelenetet egyébként.
nem tudom, én reagálom túl, vagy tényleg ő a bunkó ilyenkor?
bocsi, hogy hosszú lett, és kicsit össze-vissza, de remélem a lényeget értitek belőle.
Az én férjem is nagyon ritkán iszik, de akkor sem vagyok neki hisztis, h... stb..
A pasid majd lehet egyre sűrűbben fog inni, és majd jól meg is ver. Lehet nem neki kellett volna szülnöd.
Vagy ha még menthető a dolog, akkor én kicsapnám a balhét, ha még egyszer sértőt mond rám piásan.
gondoltam, hogy fognak irni, hogy hagyd ott, minek kellett tőle gyerek, stb...hát no comment!
Ez nem a párod, hanem az alkohol...a párod szeret téged és ez a fontos! Neki is sokminden jár a fejében a babával kapcsolatban hidd el, ő is fél a változástól, csak másképp adja ki magából. Ne törd ilyen butaságokon a fejed, tudod, hogy szeret, te pedig szereted, ez a lényeg!
igen jól meggondoltam, hogy neki szülök, és nem fogom emiatt otthagyni, hogy néha mikor iszik idióta. nekem is megvannak a dolgaim, ugyanúgy mint mindenki másnak- nem vagyunk tökéletesek.
még alszik, ha felébredt meg fogjuk beszélni a dolgokat, nem lesz semmi probléma, csak nekem esik ez szarul.
köszönöm a válaszokat egyébként, éjjel kicsit ki voltam akadva, de már elmúlt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!