Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Par napja lett pozi a tesztem,...

Par napja lett pozi a tesztem, paromnak semmi reakcioja, mas is volt igy?

Figyelt kérdés
Terveztuk a babat, mar van egy kislanyunk, akit nagyon szeret. Nala is ugyanigy reagalt, mikor megtudta, vagyis sehogy. Pedig inszemes baba volt, es elfelejtette megkerdezni, hogy sikerult-e az inszem. Bo ket hettel kesobb megkerdezte, hogy van-e valami, mondtam igen, erre kozolte, hogy vizes lesz a pult, eppen krumplit mostam, es frocsogott a viz. Terhessegem alatt sose kerdezte, hogy vagyok. Most sem, azota szoba se jott, hogy terhes vagyok. Ma van a szulinapom, elfelejtette szokas szerint. Nem panaszkodni akarok, de ez normalis igy?
2013. máj. 15. 08:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem nem. De minden férfi másképp reagál. Egy ennyire passzív, hideg társ mellett én már az elsőnél elgondolkodtam volna. Most vagyok 13 hetes. A párom mindne vizsgálatra elkísér és be is jön. Kívülről tudja a méreteit,és esténként beszél hozzá, pedig még nem is hallhatja. Simogatja a hasam, pedig még nyoma sincs. Nem mondom, hogy minden férfi ilyen érzékey, mint az én férjem, de nekem ez kell ahhoz, hogy érezzem, megosztjuk ezt a fontos eseményt. Talán érdemes lenne elbeszélgetnetek erről. Kérdezd meg, mit érez. Nem sok esély van rá, hogy válaszol, de ki tudja...
2013. máj. 15. 08:22
 2/19 A kérdező kommentje:
Azt meg hozza tennem, hogy rengeteget dolgozik, reggeltol estig, hetvegen is, allandoan azon jar az agya, mikor megemlitem neki, azt mondja valamibol meg kell elni, amiben igaza van, de mi teljesen hatterbe huzodtunk. Raadasul en is tudnek dolgozni, jo munkam lenne, ha atvenne egy kicsit a lanyunkat, de o csak hajt.
2013. máj. 15. 08:29
 3/19 anonim ***** válasza:
45%
Ne haragudj, de annak, aki ennyire belesz.rik abba, h mi van velem, egyszerűen nem mernék gyereket szülni.
2013. máj. 15. 08:31
 4/19 anonim ***** válasza:
51%

Az én páromat amikor megismertem, akkor azt mondta hogy 2-3 éven belül szeretne gyereket. Azóta eltelt 3 év, gyerek még nincs. A minap felhoztam neki a témát, nem is teljesen komolyan, csak beszélgetni akartam róla.

Erre közölte velem, hogy Ő most sorozatot néz és jó lenne ha nem cseszegetném felesleges témákkal...

Na ez mi? Mit akart ezzel közölni?

Szóval a közömbösség nálunk is játszik.

2013. máj. 15. 08:33
 5/19 anonim ***** válasza:
72%

Neked kell tudnod, hogy milyen a párod, te ismered, mi nem. Én nem szeretném megítélni így interneten keresztül, a te leírásod alapján. Ki tudja, hogy érez? A pasik néha nagyon furcsák tudnak lenni.

Nálunk első baba mikor fogant, férjemnek sem volt hú de nagy reakciója. Pozitív lett a teszt, de az is olyan kis halvány. Én sem mertem nagyon beleélni magam, hiszen annyi mindent hall az ember, mi történhet. Mi inkább csendben álltunk, és tudom, hiába nem mondott semmit, biztos kavarogtak a gondolatai. Én olyan vagyok, mindent kibeszélek magamból, elmondok, a pasik általában nem ilyenek. Most vagyok 7 hónapos, persze már más. Vettünk neki dolgokat is, és beszélgetünk róla, milyen lesz ha megszületik. De például amíg nem mocorgott jól érezhetően, a férjemnek olyan "megfoghatatlan" volt. Sokszor, mikor szóltam neki, hogy itt mozog, mire odatette a kezét, a szégyenlős lányunk le is dermedt, nem is mozdult. Ez őt eléggé elkedvetlenítette. Annyi féle ember van, és szerintem mindenki reakciója más, lehet a második babánknál már hamarabb örülni fog, nem tudom.

2013. máj. 15. 08:46
 6/19 anonim ***** válasza:
66%
NEM,nagyon NEM normális így!Mint ahogy az sem hogy elfeledkezik a szülinapodról!Ezek az elhidegülés kezdeti jelei.Változtassatok,beszélgessetek mert így boldogtalan leszel!
2013. máj. 15. 08:46
 7/19 anonim ***** válasza:
53%

Lehet, hogy közelebb kerülnél a megoldáshoz, ha vele beszélnéd meg, minthogy idegenek véleményét kéred.

Szerintem sem normális amúgy, de én tuti őt nyaggatnám addig, amíg el nem mondja. (De ha terveztétek akkor viszont nagy gond nem lehet szerintem)

Utolsónak: szerinem ebben sincs semmi, épp bele volt merülve egy sorozatba, amiből nem akart kizökkenni. Hozd elő a témát olyankor, amikor nem mással foglalkozik! Hátha akkor szóra bírható:)

2013. máj. 15. 08:47
 8/19 anonim ***** válasza:
a 4-esnek, nem az utolsónak..:)
2013. máj. 15. 08:48
 9/19 anonim ***** válasza:

7-8-as: már az anyósom is próbálta felhozni, hogy jajj de szeretne már unokázni... hát hadd ne mondjam mit kapott érte a fiától... én szégyelltem magam azért a lecseszésért! Szegény anyós, azóta már félve mesél bárki gyerekéről, szüléstörténetéről is! :) Pedig vele mindig jó volt a gyerekekről csacsogni!

Hát na szóval nem tudom mi lesz velünk. :)

2013. máj. 15. 08:53
 10/19 anonim ***** válasza:

Mondd, hogy egy komoly dologról akarsz vele beszélni, és komolyan!

Ijessz rá! Egyébként Boldog Születésnapot!:)

2013. máj. 15. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!