Par napja lett pozi a tesztem, paromnak semmi reakcioja, mas is volt igy?
Az én páromat amikor megismertem, akkor azt mondta hogy 2-3 éven belül szeretne gyereket. Azóta eltelt 3 év, gyerek még nincs. A minap felhoztam neki a témát, nem is teljesen komolyan, csak beszélgetni akartam róla.
Erre közölte velem, hogy Ő most sorozatot néz és jó lenne ha nem cseszegetném felesleges témákkal...
Na ez mi? Mit akart ezzel közölni?
Szóval a közömbösség nálunk is játszik.
Neked kell tudnod, hogy milyen a párod, te ismered, mi nem. Én nem szeretném megítélni így interneten keresztül, a te leírásod alapján. Ki tudja, hogy érez? A pasik néha nagyon furcsák tudnak lenni.
Nálunk első baba mikor fogant, férjemnek sem volt hú de nagy reakciója. Pozitív lett a teszt, de az is olyan kis halvány. Én sem mertem nagyon beleélni magam, hiszen annyi mindent hall az ember, mi történhet. Mi inkább csendben álltunk, és tudom, hiába nem mondott semmit, biztos kavarogtak a gondolatai. Én olyan vagyok, mindent kibeszélek magamból, elmondok, a pasik általában nem ilyenek. Most vagyok 7 hónapos, persze már más. Vettünk neki dolgokat is, és beszélgetünk róla, milyen lesz ha megszületik. De például amíg nem mocorgott jól érezhetően, a férjemnek olyan "megfoghatatlan" volt. Sokszor, mikor szóltam neki, hogy itt mozog, mire odatette a kezét, a szégyenlős lányunk le is dermedt, nem is mozdult. Ez őt eléggé elkedvetlenítette. Annyi féle ember van, és szerintem mindenki reakciója más, lehet a második babánknál már hamarabb örülni fog, nem tudom.
Lehet, hogy közelebb kerülnél a megoldáshoz, ha vele beszélnéd meg, minthogy idegenek véleményét kéred.
Szerintem sem normális amúgy, de én tuti őt nyaggatnám addig, amíg el nem mondja. (De ha terveztétek akkor viszont nagy gond nem lehet szerintem)
Utolsónak: szerinem ebben sincs semmi, épp bele volt merülve egy sorozatba, amiből nem akart kizökkenni. Hozd elő a témát olyankor, amikor nem mással foglalkozik! Hátha akkor szóra bírható:)
7-8-as: már az anyósom is próbálta felhozni, hogy jajj de szeretne már unokázni... hát hadd ne mondjam mit kapott érte a fiától... én szégyelltem magam azért a lecseszésért! Szegény anyós, azóta már félve mesél bárki gyerekéről, szüléstörténetéről is! :) Pedig vele mindig jó volt a gyerekekről csacsogni!
Hát na szóval nem tudom mi lesz velünk. :)
Mondd, hogy egy komoly dologról akarsz vele beszélni, és komolyan!
Ijessz rá! Egyébként Boldog Születésnapot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!