Kismamik ti festitek a hajatokat? Ha igen milyen sűrűn?
Én melíroztatom már évek óta, és most sem hagytam abba. Terhességem alatt azért nem jártam olyan sűrűn, egyszer melíroztattam, és a most a végén még utoljára, mert egy darabig úgysem lesz rá időm:)
39 hetes km
én 35 hetes vagyok és eddig 3x festettem...
előző terhességemnél 2x festettem... semmi baja nem lett.
Nem festettem be egyszer sem, de nem azért, mert félni kell a festékektől, hanem azért, mert ráfér a hajamra a pihenő. Két-3 árnyalattal sötétebb a festett az eredetinél, annyira nem vészes a lenövés sem.
majd szülés után, ha lesz egy kis időm befestem(nekem nem gáz, mert fodrász vagyok :D )
38 hetes kismami
Terhességem elején eredeti hajszín (mogyorószőke), ebbe pici szőke melír. 145 hetesen gondoltam tetetek bele egy kis világosbarna melírt (nem ért a festék a fejbőrhöz). Na ez 2 hajmosásig tartott, pedig jó minőségű festéket vettem.
A fodrászom mondta, hogy a terhesség alatt a haj néha "ledobja" a festéket. Nálam legalábbis ez történt.
Marad a szőke melír, azt eddig is 2-3 hónaponta rakattam bele.
Minden masodik honapba meliroztatom. Vilagos barna hajamba van ketfajta szoke melir egy vilagos szoke meg egy hamvas szoke.
19+2 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!