Az is pihenésnek számít, ha napi 5-6 órát ülök a gép előtt, vagy nem?
Mostmár többet kellene pihennem, mert viszonylag sokat keményedik a hasam mostanában, 29 hetes vagyok. Napi kb 5-6 órát ülök a gép előtt, előtte elvégzem a házimunkát. Az 5-6 órából 4 óra munka miatt van, 1-2 óra pl itt, vagy ha már nincs időm, akkor megyek az oviba a 3,5 éves lányomért, és itthon játszom és foglalkozok vele kb 19h-ig. Utána vacsi, fürdés, alvás, ezeket is mindet én végzem.
Férjem szerint mostmár pihenjek többet, és én is úgy érzem, hogy rám férne, de a gép előtt ülés az nem pihenés? Hiszen csak ülök, közben néha nasizok, főnök sincs, aki cseszegetne, nem érzem fárasztónak. Vagy ez nem igazi pihenés? Hagyjam mostmár a sok gép előtt ülést, és inkább feküdjek, vagy ez még simán belefér? A haskeményedések aggasztanak kicsit, nem testileg fáradok le.
Köszönöm a véleményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!