Mi számít igazi fájásnak?
ma hajnal óta állandóan erősen érzem mintha meg akarna jönni (a jóslóknál jóval erősebbek), de nem tudom hogy csak a babócám csinál valamit úgy odalent mert ficánkol vagy ezek már fájások?
Nálad hogy kezdődött?
38hkm
Mérd az időt! Ha rendszeresek és egyre gyakrabbak, akkor igazi fájások.
Nekem már 4 nappal szülés előtt 15 perces jóslóim voltak, de reggelre mindig elmúltak. Aztán egyszercsak egy igazi fájásra ébredtem éjjel, de magam sem hittem, hogy az. A férjem erősködött csak, hogy most már indulni kéne!
Mindenkinek más. Nekem derékból indult, körbe előre "jött" a fájdalom, az egédz hasam megfájdult és keményedett. Mintha két oldalról akartak volna szétfeszíteni. Meleg zuhanyra sem múltak el. Szerencse, hogy már pár napja bent feküdtem, mert miután nem rendszeres időközönként jöttek a fájások, azt mondták csak jósló. Aztán aludni sem tudtam így hajnali 3-kor bekopogtam a szülésznőhöz. Ő hívta az ügyeletest aki megvizsgált és szinte csodálkozva mondta, hogy a méhszáj teljesen
elvékonyodott. Így mentem le a szülészetre. Délelőtt 11-kor megszületett a lányom.
Ha nem múlik, erősődik, és aludni sem tudsz, akkor valószínű hogy már AZ lesz! De lehet csak a front miatt van.
Kitartás! 38 hkm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!