Észre vettétek már, hogy amikor esztek akkor jobban mozog a babátok?
Figyelt kérdés
Legalább is, nálam ez a helyzet. :) Meg akkor is sokat mocorog amikor megsimítom a pocakom. 18 hetes vagyok 2. babát várom, nektek mik a tapasztalatitok? Olyan szívesen olvasnám a ti tapasztalatitokat :)2013. máj. 12. 21:50
1/3 anonim válasza:
Szia én első babánkat várom,de ezt én is észrevettem,hogy ha eszek akkor mocorog,illetve akkor is nagyon sokat rúg,amikor fekszek,pihenek.Ezek nap mint nap rendszeres dolgok a 18. héttől :) Sőt anyák napi müsoron voltam,és az elején meg sem mozdult,majd aztán mindig mikor hangosan énekeltek a gyerekek és szólt a zene,azonnal jelzett ő is :)))) És igy ment egészen a műsor végéig :) 23hkm
2/3 anonim válasza:
Persze, ez mindenkinél így van. A bélmozgások, hangok felébresztik őket.
3/3 anonim válasza:
Igen, ez így van. Ezért kell a 34. héttől étkezés után számolni a magzatmozgásokat. A kiskönyv végében van a táblázat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!